недеља, 6. јануар 2019.

Preminuo bivši ministar odbrane SAD Harold Braun

Preminuo bivši ministar odbrane SAD Harold Braun

 RTS pre 21 sat
RTS: Preminuo bivši ministar odbrane SAD Harold Braun
Bivši ministar odbrane SAD Harold Braun, koji je služio za vreme mandata predsednika Džimija Kartera, preminuo je u 91. godini, saopšteno je iz analitičkog centra u kom je radio.
Po obrazovanju fizičar, Harold Braun je deo svog života proveo razvijajući i istražujući nuklearno naoružanje, a potom se zalagao za kontrolu takvog naoružanja, prenosi Rojters. "Harold Braun je razumeo, možda bolje nego bilo... »

Umro Harold Brown, bivši američki ministar odbrane

 Al Jazeera pre 21 sat
Bivši ministar za vrijeme mandata Jimmyja Cartera, preminuo je u 91. godini od raka gušterače u svom domu u Kaliforniji.
Harold Brown, bivši američki ministar odbrane za vrijeme mandata Jimmyja Cartera, preminuo je u 91. godini, saopćeno je iz korporacije u kojoj je bio član odbora do smrti. Brown je umro u petak od raka gušterače u svom domu u... »

Preminuo Harold Braun

 B92 pre 23 sata
B92: Preminuo Harold Braun
Bivši ministar odbrane SAD Harold Braun, koji je služio za vreme mandata predsednika Džimija Kartera, preminuo je u 91. godini.

To je saopšteno iz analitičkog centra u kom je radio. Po obrazovanju fizičar, Braun je deo svog života proveo razvijajući i istražujući nuklearno naoružanje, a potom se zalagao za kontrolu takvog naoružanja, prenosi Rojters.... »

Preminuo Harold Braun, bivši ministar odbrane SAD

 Blic pre 1 dan












Bivši ministar odbrane SAD Harold Braun, koji je služio za vreme mandata predsednika Džimija Kartera, preminuo je u 91. godini, saopšteno je iz analitičkog centra u kom je radio. Po obrazovanju fizičar, Braun je deo svog života proveo razvijajući i istražujući nuklearno naoružanje, a potom se... »

Нема коментара:

Постави коментар