среда, 6. септембар 2017.

O PARAĆINU ( lični profil, lični stav )


ZBRILION (FACEBOOK) 

 Naravno, istina o Paraćinu iz mog ugla, jer svako ima svoju istinu. Ne menjam stav. Teško mi je ali ipak vidim.

Jer ako za tri godine SNS dođe na vlast ne može da izmisli toplu vodu. Mogu da naprave rupe u budžetu, ukinu povlastice za komunalije i dovedu mahom neškolovane ljude koji neće saosećati sa vama. Neće vam dati ili pozajmiti novac kada je stvarno teško. Misliće apsolutno samo na sebe. Neće biti solidarni. Pitanje je koliko će pomoći građanima i uložiti trud. Svetiće se. Neće izgraditi nešto za opšte dobro. I sada nekad provociraju. Ne shvatam ih uvek ozbiljno. Bar ne sve. To neće biti ljudi koji vas znaju. Biće i preletača.

Za tri godine ja možda neću biti u zemlji, a ni drugi ljudi. Volim realizam, horor i SF, literatura i film. Volim avanturu i pisanje. Govorim bar engleski. Imam pasoš i punoletan sam. Jeste rizično. A ako ostanem - mogu da pomognem više no ranije.

Nije dobro. Revizija istorije. Dođe vlast kao u Bg i pravi haos. Analizirajte sami. Ujedinite se kao do sada. Ima pametnijih i iskusnijih za to. Ja mogu i u narodnu kuhinju ili Slovačku. Nije lako. Ali tu je narod. Udahneš vazduh nedeljom. Naučiš nešto

Нема коментара:

Постави коментар