недеља, 7. јул 2019.

Cipras priznao poraz

ATENA - Grčki premijer u odlasku Aleksis Cipras priznao je u nedjelju poraz na parlamentarnim izborima, a čelnik pobjedničke Nove demokracije Kiriakos Micotakis obećao je pokrenuti gospodarstvo nakon krize koju je preživjela Grčka. Prvi službeni… »

Vučić: Micotakis je prijatelj, bolja saradnja s Grčkom

 Mondo pre 8 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sinoć telefonom s Kirjakosom Micotakisom i čestitao mu pobedu na parlamentarnim izborima. Konzervativna Nova demokratija Kirijakosa Micotakisa ostvarila je očekivanu pobedu na jučerašnjim prevremenim… »

Žestok poraz ciprasa na grčkim izborima: Micotakis posle istorijske pobede obećao da će ispuniti obećanja iz kampanje o…

 Kurir pre 19 minuta
Lider opozicione konzervativne Nove demokratije Kirjakos Micotakis sa lakoćom je odneo pobedu na parlamentarnim izborima u Grčkoj. Tako je zadao žestok udarac levičarskom premijeru Aleksisu Ciprasu, posle četiri burne godine na toj funkciji, koje je… »

AP: Žestok udarac za Ciprasa

 B92 pre 55 minuta
Atina -- Lider opozicione konzervativne Nove demokratije Kirjakos Micotakis sa lakoćom je odneo pobedu na parlamentarnim izborima u Grčkoj. Tako je zadao žestok udarac levičarskom premijeru Aleksisu Ciprasu, posle četiri burne godine na toj funkciji… »

Ubedljiva pobeda konzervativaca

 Dojče vele pre 1 sat
Na osnovu prebrojanih glasova sa više od 85 odsto biračkih mesta konzervativna Nova demokratija osvojila je 39,7 odsto glasova. Levičarska Siriza dosadašnjeg premijera Aleksisa Ciprasa osvojila je 31,6 odsto glasova. "Tražio sam za jak mandat da… »

Pobjeda Nove demokratije na izborima u Grčkoj

 Al Jazeera pre 1 sat
Desničarska Nova demokratija će, najvjerovatnije, moći sama formirati vladu. Odlazeći grčki premijer Alexis Tsipras priznao je poraz na nedjeljnim parlamentarnim izborima i čestitao lideru konzervativne Nove Demokratije Kyriakosu Mitsotakisu na… »

Vučić micotakisu čestitao pobedu na izborima: Razgovarali telefonom, predsednik mu poželeo uspeh u radu

 Kurir pre 54 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa Kirjakosom Micotakisom i čestitao mu pobedu na parlamentarnim izborima. Predsednik Vučić je Miciotakisu, koji danas preuzima dužnost premijera Grčke, poželeo mnogo uspeha u… »

Da li se s Micotakisom Grci vraćaju "na staro"?

 Mondo pre 1 sat
Konzervativna Nova demokratija Kirijakosa Micotakisa ostvarila je očekivanu pobedu na prevremenim izborima u Grčkoj i prekinula četvorogodišnju pauzu vladavine neke od tri velike političke porodice u toj zemlji. Foto: Tanjug/AP Photo/Petros… »

AP: Pobeda Nove demokratije žestok udarac za Ciprasa

 Blic pre 7 sati
Lider opozicione konzervativne Nove demokratije Kirjakos Micotakis sa lakoćom je odneo pobedu na parlamentarnim izborima u Grčkoj i tako zadao žestok udarac levičarskom premijeru Aleksisu Ciprasu, posle četiri burne godine na toj funkciji, koje je… »

Vučić u telefonskom razgovoru čestitao Micotakisu pobedu na izborima u Grčkoj

Danas pre 8 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa Kirjakosom Micotakisom i čestitao mu pobedu na parlamentarnim izborima. Predsednik Vučić je Miciotakisu, koji sutra preuzima dužnost premijera Republike Grčke… »

Pobeda Nove demokratije na izborima u Grčkoj

 Danas pre 9 sati
Odlazeći grčki prermijer Aleksis Cipras priznao je poraz na današnjim parlamentarnim izborima i čestitao lideru konzervativne Nove Demokratije Kirijakosu Micotakisu na pobedi. Na osnovu prebrojanih glasova sa više od 85 odsto biračkih mesta… »

Vučić čestitao Micokatisu

 Blic pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa Kirjakosom Micotakisom i čestitao mu pobedu na parlamentarnim izborima. Predsednik Vučić je Miciotakisu, koji sutra preuzima dužnost premijera Grčke, poželeo mnogo uspeha u… »

Izborne ankete u Grčkoj: Micotakis ispred Ciprasa

 Danas pre 12 sati
Konzervativna stranka Nova demokratija (ND) Kiriakosa Micotakisa uverljivo vodi na vanrednim parlamentarnim izborima u Grčkoj ispred Sirize dosadašnjeg premijera Aleksisa Ciprasa, pokazuju izborne ankete objavljene po zatvaranju birališta u 19 časova… »

Grčki premijer Cipras priznao poraz

 Danas pre 11 sati
Odlazeći grčki prermijer Aleksis Cipras priznao je poraz na današnjim parlamentarnim izborima i čestitao lideru konzervativne Nove Demokratije Kirijakosu Micotakisu na pobedi. Na osnovu prvih zvaničnih parcijalnih rezultata, koji pokrivaju oko 40… »

Нема коментара:

Постави коментар