недеља, 16. август 2020.

Naslovne strane za nedelju 16. agusta 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. avgust, najviše pišu o epidemiji korona virusa i njenom uticaju na predstojeću školsku godinu, o najavljenim promenama u krivičnom zakonu i o drugim temama.

ALO - "Šapić ili Dačić? Odluka do petka", list piše da bi u toku nedelje trebalo da se sazna ko će sedeti u novoj vladi Srbije. Pod naslovom "Nemanja ponovo među Srbima", o postavljanju spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu.

BLIC - Intervju sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem "Bio sam u velikoj zabludi u vezi s Jovanovićem". O sportskom centru FSS "Svetsko a naše".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o najavljenim promenama u krivičnom zakonu "Žrtve nasilja ili silovanja dobiće novac". O povećanju broja slučajeva korona virusa u Hrvatskoj "Hrvati uz plaže prodali koronu".

KURIR - Pod naslovom "Pakao, mafijaši su mi ukrali ćerku na porođaju", donosi ispovest operske primadone Radmile Smiljanić. "Srbi u Španiji gaje marihuanu zbog najmanje kazne", o kriminalu sa Balkana.

POLITIKA - U temi nedelje list piše o školovanju u vreme epidemije korona virusa "Đaci su žrtve pandemije". O položaju Univerziteta u Beogradu "BU i dalje među 500 najboljih univerziteta na svetu".
(Beta, 08.16.2020)

Нема коментара:

Постави коментар