уторак, 12. април 2022.

Radomir Lazovic · Saradnja Đilasa i Vučića izdaja građana


  

izvor - FACEBOOK

 Dogovorena saradnja Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića, iza zatvorenih vrata, je sramotno igranje sa izbornom voljom Beograđana zbog direktne koristi dva autoritarna lidera. 

 
Ovakvim pristupom, i ignorisanjem zakona, procedura i primedbi na izborni proces koji još nije ni završen, bez koordinacije sa ostatkom opozicije, pruža se slamka spasa Vučiću koji je pred porazom u Beogradu. Umesto da se insistira na tome da je Beograd rekao ne SNS-u i SPS-u, Dragan Đilas ličnim dogovorom sa Aleksandrom Vučićem želi da sakrije sopstveni loš rezultat na izborima. Samoproglašavanjem za lidera opozicije od koga su se jasno ogradili čak i koalicioni partneri želi da sakrije sopstvenu nemoć. 
 
Kako je preko noći postalo prihvatljivo da se pregovara sa čovekom koji je do juče opravdano nazivan vođom kriminalnog klana, koji je do juče sa razlogom optuživan za politička ubistva, nasilje nad ljudima i devastiranje institucija sistema? 
 
Upravo ovakvi dogovori koji se prave kako bi se izmanipulisalo voljom gradjana su dokaz koliko je Srbiji neophodna nova politička snaga koja će poštovati i zakone i procedure i izbornu volju građana. Ukoliko dođe do ponovljenih izbora, koje su najavili dva lidera kojima se ne sviđaju rezultati upravo održanih izbora, građani će u Ne davimo Beograd naći istinsku opoziciju i jednom i drugom. Naš rezultat može biti samo bolji. 
 
Dragan Đilas je sastankom sa Aleksandrom Vučićem pokazao da je sastavni deo prevaziđenog političkog sistema koji ne preza ni od čega zbog sopstvene koristi, kao i da je vreme za nove političke snage. 
 
Bilo kakva saradnja sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije je za Ne davimo Beograd neprihvatljiva.

Нема коментара:

Постави коментар