субота, 1. септембар 2018.

Haos u Nemačkoj: Policija zaustavila marš desničara u Kemnicu

Protesti protivnika i sledbenika imigracione politike Merkelove (VIDEO)

Danas pre 7 sati
U nemačkom gradu Kemnicu, gde su migranti prošlog vikenda usmrtili nožem Nemca, i danas se održavaju protesti protivnika i sledbenika imigracione politike nemačke kancelarke Angele Merkel.
U jednom trenutku izbili su sukobi između policije i dve okupljene “struje”- leve i desne. Više od 1.200 policajaca bilo je zaduženo za bezbednost tokom trajanja protesta u tom istočnom nemačkom gradu, prenela je agencija... »

Haos u Nemačkoj: Policija zaustavila marš desničara u Kemnicu (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
Nemačka policija zaustavila je u subotu uveče marš ultradesničara u Kemnicu gde su migranti prošlog vikenda usmrtili nožem jednog Nemca
Nemačka policija zaustavila je u subotu uveče marš ultradesničara u Kemnicu gde su migranti prošlog vikenda usmrtili nožem jednog Nemca. Policija je pozvala organizatore antiimiga da okončaju protest do kraja dana iz bezbednosnih... »

Kulja u nemačkom gradu: Policija razdvojila protest 4.500 ultradesničara i njihovih protivnika (video)

 Blic pre 8 sati
Nemačka policija zaustavila je danas marš ultradesničara u Kemnicu gde su migranti prošlog vikenda usmrtili nožem jednog Nemca. Policija je pozvala organizatore antiimiga da okončaju protest do kraja dana iz bezbednosnih razloga, na šta su oni reagovali povicima i zvižducima, a zatim ih je u centru... »

Нема коментара:

Постави коментар