четвртак, 6. септембар 2018.

Pokret za slobodu - PZS



Zahtevajmo svi zajedno od organa vlasti javno utvrđivanje svih odgovornih za prikrivanje i tolerisanje nasilničkog i kriminalnog ponašanja Zorana Trifunovića, u medijima poznatog kao ubijeni ''investitor''. Po svemu sudeći penzionerka Stojanka Stojković stala je na put nasilju i nepravdi tako što je i sama posegnula za nasiljem nemajući drugog izbora. Ubijeni Trifunović je slao nasilničke bande da tuku građane Srbije koji bi mu se našli na putu. Nijednom nije odgovarao za brojna svoja nasilja i kršenja zakona. Potrebno je da saznamo u kojim strukturama nasilnici i kriminalci nalaze svoje uporište i koga potkupljuju da prikriva njihova zlodela, kako bi oni odgovarali a njihova kazna služila kao primer drugima.
Jedina zaštita običnih građana je da nasilnici i strukture koje ih štite znaju da mač ima dve oštrice, kako nam je to i Stojanka pokazala. Suviše poslušno i pacifikovano stanovništvo biće lak plen nasilnih struktura ili pojedinaca iz vlasti. Narod treba da pokaže svoju spremnost da brani svoje dostojanstvo i pravdu. Ako neprijatelji ovog naroda traže rat, treba da postanu svesni da ga mogu i dobiti. Ako ne postoji spremnost da se brani pravda po svaku cenu, neće je ni biti.

Ovo nije borba protiv Vučića ili SNS-a, ovo je borba za goli opstanak. Podeli ovaj post bez obzira na stranačku ili bilo koju drugu pripadnost, jer inače biće kasno kad dođu po tebe i tvoje bližnje. U ovome smo svi zajedno i svi imamo isti interes da živimo u zemlji u kojoj se poštuju ljudi i pravda a ne u zemlji u kojoj vladaju nasilnici i kriminalci.

Нема коментара:

Постави коментар