четвртак, 12. март 2020.

Ne davimo Beograd otkazuje sve javne aktivnosti i poziva na odgovornost, solidarnost i brigu za ugrožene

Inicijativa Ne davimo Beograd otkazuje sve planirane aktivnosti u trajanju opasnosti od širenja zaraze virusom COVID - 19 (corona virus).
U ovom trenutku neophodno je da pokažemo odgovornost i brinemo se da svako nepotrebno izlaganje ljudi riziku zaraze smanjimo na minimum. Do daljnjeg se otkazuju svi javni događaji i aktivnosti planirane u kampanji bojkota. Sastanci opštnskih odbora odlažu se do prestanka opasnosti, kao i velika prolećna akcija sadnje, koja je trebalo da počne ovog vikenda. Pozivamo sve članove i članice da se ponašaju odgovorno, da prate uputstva kako da se zaštite i kako da mogućnost prenošenja virusa na druge ljude, svedu na minimum. U ovom mejlu nalaze se uputstva koja vas pozivamo da primenite, a koja takođe možete i odštampati na kućnom štampaču i staviti na vidno mesto na poslu ili u svojoj zgradi kako biste obavestili kolege ili komšije.
 Takođe, pozivamo vas da se, uz preduzete neophodne mere zaštite, nađete u nevolji komšijama i sugrađanima koji nisu u mogućnosti da o sebi brinu na pravi način.

Нема коментара:

Постави коментар