субота, 28. мај 2022.

FB KOMENTAR na koncert Ramba Amadeusa ispred Muzej Jugoslavije, 25.5.2022. // ex Dan Mladosti

 

IZvesni Aleksandar Mitko o RAMBU AMADEUSU piše sledeće. Rekao bih sa puno mržnje i ostrašćenosti.

Njegov komentar je preuzet sa FACEBOOK-a


Da li je sve zabava baš sve koje vrednosti se ovde cuvaju, ipak je tu i taj dan u vezi diktatora (misli na J.B. TITA)  koji je pobio, utamnicio, proterao... tj unesrecio milione ljudi(?!)

Plus Rambo A. koji u danu referenduma za otcepljenje gostuje na TV HRT-u, vrlo gledanom u Crnoj GORI, emisija Nedeljom u 2, i poziva da glasaju za otcepljenje!  A zivi u Beogradu?! 

Najveci blam svinjarija ikada zloupotreba zabavljaca u politicke i ideoloske svrhe.Ok Rambo zaista naucio da svira ima jako dobre muzicare , dosta taj segment unapredio, ali iza svega toga stoji nekakav profiterski trulez profitera diktature pa tranzicije, nepostovanje miliona zrtava i njihovih potomaka.

Sve je rokenrol i kada neki sada otvoreno po svetu zvezde rok muzike, govore svoje misljenje glede vakcinacije ili uzasa u Ukrajini, i stradaju ili ce stradati zbog toga.......

To što Rambo A. radi oko ekoloskih problema (al pola nemaca koje su diktatorovi isterali nisu vise imali problema zaista oko zagađenja Backog kanala,DTD, ili nedostatka vode u Beckereku a on slavi tog zlocinca)....).rokenrol treba da ima neku poruku nije puka zabava......

Pitam se -  koja je poruka ovog skupa?!

Briga nas za milione unesrecenih, mi smo profiteri u svim režimima!

Hajde da se zabavimo, i da  slavimo diktatora,  zločinca....

Subverzija. Kome i čemu?!

(Da li možda) bunt?!

Нема коментара:

Постави коментар