субота, 31. август 2019.

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru - B92 

Sakramento -- Ubica Roberta F. Kenedija Sirhan Sirhan hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američkog Odeljenje za kazne  i rehabilitaciju saopštilo je da su čuvari brzo reagovali i pronašli zatvorenika sa… »

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru

RTS pre 1 sat
Sirhan Sirhan, koji zbog ubistva brata nekadašnjeg američkog predsednika i senatora Roberta Kenedija služi kaznu doživotne robije, hospitalizovan je pošto ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američko Odeljenje za kazne i… »

Ubica Roberta Kenedija u bolnici, zatvorenik ga ubo nožem

N1 Info pre 1 sat
Sirhan Sirhan, zatvoren više od 50 godina zbog ubistva senatora Roberta Kenedija, prebačen je u bolnicu pošto ga je nožem izbo drugi zatvorenik u zatvoru u San Dijegu. U saopštenju Uprave za zatvore države Kalifornije navodi se da je Sirhan Sirhan… »

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru - RTV 

SAKRAMENTO - Ubica Roberta F. Kenedija Sirhan Sirhan, koji je više od 50 godina u zatvori gde služi kaznu doživotne robije, hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američkog Odeljenje za kazne i rehabilitaciju… »

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru -Blic 

Ubica Roberta F. Kenedija Sirhan Sirhan, koji je više od 50 godina u zatvori gde služi kaznu doživotne robije, hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američkog Odeljenje za kazne i rehabilitaciju saopštilo je… »

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru

Politika pre 2 sata
SAKRAMENTO – Ubica Roberta F. Kenedija Sirhan Sirhan, koji je više od 50 godina u zatvori gde služi kaznu doživotne robije, hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američkog Odeljenje za kazne i… »

Vesti online pre 2 sata

Ubica Roberta F. Kenedija Sirhan Sirhan hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američko Odeljenje za kazne i rehabilitaciju saopštilo je da su čuvari brzo reagovali i pronašli zatvorenika sa povredama od… »

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru

Večernje novosti pre 2 sata
Sirhan Sirhan koji je više od 50 godina u zatvori gde služi kaznu doživotne robije, hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. 
Ubica Roberta F. Kenedija Sirhan Sirhan, koji je više od 50 godina u zatvori gde… »

Ubica Roberta Kenedija izboden u zatvoru

Dnevnik pre 2 sata
SAKRAMENTO: Ubica Roberta F. Kenedija Sirhan Sirhan, koji je više od 50 godina u zatvori gde služi kaznu doživotne robije, hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američkog Odeljenje za kazne i rehabilitaciju… »

Ubica Roberta kenedija izboden u zatvoru: Napao ga drugi robijaš, odmah je prebačen u bolnicu! (video)

Kurir pre 2 sata
Ubica Roberta F. Kenedija, Sirhan Sirhan, koji je više od 50 godina u zatvori gde služi kaznu doživotne robije, hospitalizovan je nakon što ga je drugi zatvorenik izbo u zatvoru u San Dijegu. Američkog Odeljenje za kazne i rehabilitaciju saopštilo… »

Нема коментара:

Постави коментар