понедељак, 9. април 2018.

Haos u auto-gigantu: Upali radnici kod šefa, demolirali sve

 Besni radnici napravili haos: 

Upali u direktorovu kancelariju i demolirali je!

 Kurir pre 1 sat
Radnici "Dženeral motorsa" u Južnoj Koreji nasilno su ušli u kancelarije kompanije posle vesti da neće biti bonusa.

Radnici su bukvalno demolirali nameštaj nakon što je filijala američkog proizvođača saopštila zaposlenima da neće biti bonusa zbog finansijskih teškoća. General Motors workers in South Korea trashed the CEO's office after they... »

 Blic pre 2 sata
Radnici "Dženeral motorsa" u Južnoj Koreji nasilno su ušli u kancelarije kompanije posle vesti da neće biti bonusa. Radnici su bukvalno demolirali nameštaj nakon što je filijala američkog proizvođača saopštila zaposlenima da neće biti bonusa zbog finansijskih teškoća. Video koji je objavljen na... »


 B92 pre 2 sata
B92: Haos u auto-gigantu: Upali radnici kod šefa, demolirali sve/VIDEO
Radnici Dženeral motorsa u Južnoj Koreji nasilno su ušli u kancelarije kompanije posle vesti da neće biti bonusa.

Radnici su bukvalno demolirali nameštaj nakon što je filijala američkog proizvođača saopštila zaposlenima da neće biti bonusa zbog finansijskih teškoća. Video koji je objavljen na YT prikazuje desetak članova sindikata koju su... »


 Nova ekonomija pre 2 sata
Radnici Dženeral motorsa u Južnoj Koreji nasilno su ušli u kancelarije kompanije posle vesti da neće biti bonusa. Radnici su bukvalno demolirali nameštaj nakon što je filijala američkog proizvođača saopštila zaposlenima da neće biti bonusa zbog finansijskih teškoća. Video koji je objavljen na YT... »

Нема коментара:

Постави коментар