понедељак, 9. април 2018.

Tramp: Si i ja ćemo uvek biti prijatelji, ali će Kina ukinuti carine


Američki predsednik Donald Tramp izneo je predviđanje da će Kina ukinuti trgovinske barijere i izrazio optimizam da će, uprkos napetostima, dve najveće svetske privrede postići sporazum o intelektualnoj svojini. Kako podseća Rojters, Vašington i Peking su jedan drugom poslednjih dana zapretili... »

Tramp: Kina će ukinuti carine - 

RTV pre 1 sat
RTV: Tramp: Kina će ukinuti carine
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izneo je predviđanje da će Kina ukinuti trgovinske barijere i izrazio optimizam da će, uprkos napetostima, dve najveće svetske privrede postići sporazum o intelektualnoj svojini.
Kako podseća Rojters, Vašington i Peking su jedan drugom poslednjih dana zapretili uvođenjem carina na proizvode čiji se uvoz meri desetinama milijardi dolara. Tramp je, na svom tviter nalogu, napisao da će "Kina srušiti svoje... »

Tramp se nada sporazumu sa Kinom - 

 Nova ekonomija pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp izneo je predviđanje da će Kina ukinuti trgovinske barijere. Tramp je izrazio optimizam da će, uprkos napetostima, dve najveće svetske privrede postići sporazum o intelektualnoj svojini. Kako podseća Rojters, Vašington i Peking su jedan drugom poslednjih dana... »

Američki predsjednik napisao je na Twitteru da će Peking srušiti svoje trgovinske barijere jer je to ispravna stvar.
Američki predsjednik Donald Trump iznio je predviđanje da će Kina ukinuti trgovinske barijere i izrazio optimizam da će, uprkos napetostima, dvije najveće svjetske privrede postići sporazum o intelektualnom vlasništvu. Kako... »

Kina će ukinuti carine - 

 B92 pre 2 sata
B92: Tramp se nada: Kina će ukinuti carine
Američki predsednik Donald Tramp izneo je predviđanje da će Kina ukinuti trgovinske barijere.
Tramp je izrazio optimizam da će, uprkos napetostima, dve najveće svetske privrede postići sporazum o intelektualnoj svojini. Kako podseća Rojters, Vašington i Peking su jedan drugom poslednjih dana zapretili uvođenjem carina na... »

Нема коментара:

Постави коментар