понедељак, 9. април 2018.

Lideri opozicije podneli ostavke posle Orbanove pobede

 Politika 

BUDIMPEŠTA – Lideri mađarskih opozicionih stranaka, koje su prešle cenzus i ušle u parlament, podneli su sinoć ostavke nakon objavljivanja prvih rezultata parlamentarnih izbora, prema kojima je stranka premijera Viktora Orbana odnela veoma ubedljivu pobedu. Kako je prenela agencija MTI, prvi je... »




Posle Orbanove pobede lideri opozicije podneli ostavke

 B92 pre 34 minuta
B92: Posle Orbanove pobede lideri opozicije podneli ostavke
Lideri mađarskih opozicionih stranaka, koje su prešle cenzus i ušle u parlament, podneli su ostavke nakon objavljivanja prvih rezultata parlamentarnih izbora.
Prema tim rezultatima je stranka premijera Viktora Orbana odnela veoma ubedljivu pobedu. Kako je prenela agencija MTI, prvi je ostavku podneo predsednik stranke Jobik Gabor Vona, a potom su to učinili i kolider stranke LMP Akos... »


Posle ubedljivog trijumfa lideri opozicije podneli ostavke, a on poručuje: Ovo je istorijska pobeda!

 Kurir pre 1 sat
Mađarski premijer Viktor Orban proglasio je pobedu pošto preliminarni rezultati parlamentarnih izbora pokazuju da su mu birači dali poverenje za treći uzastopni mandat, a četvrti od 1998. godine.
Koalicija Orbanove stranke Fides i manjeg partnera hrišćanskih demokrata, ubedljivo je slavila na izborima i po svemu sudeći osvojila dvotrećinsku većinu, odnosno 133 od ukupno 199 mesta u parlamentu, prenose agencije. "Pobedili... »


Lideri mađarskih opozicionih stranaka podneli ostavke posle velikog izbornog poraza

 Kurir pre 9 sati
BUDIMPEŠTA - Lideri mađarskih opozicionih stranaka, koje su prešle cenzus i ušle u parlament, podneli su sinoć ostavke nakon objavljivanja prvih rezultata parlamentarnih izbora, prema kojima je stranka premijera Viktora Orbana odnela veoma ubedljivu pobedu. Kako je prenela agencija MTI, prvi je... »

Нема коментара:

Постави коментар