понедељак, 9. април 2018.

Rohqani poručio: Tramp će zažaliti...

Rohqani poručio: 

Tramp će zažaliti...

 Vesti online pre 28 minuta
Predsednik Irana Hasan Rohani rekao je danas da će predsednik SAD Donald Tramp zažaliti ako se povuče iz nuklearnog sporazuma Teherana i šest svetskih sila potpisan 2015. godine.

- Iran neće prekršiti nuklearni sporazum, ali ako Sjedinjene Američke Države odustane od dogovora, oni će sigurno zažaliti. Naš odgovor će biti jači nego što oni zamišljaju i oni će to videti u roku od nedelju dana - rekao je... »







Al Jazeera pre 29 minuta

Iranski predsjednik kaže da bi povlačenje ocrnilo ugled i dostojanstvo SAD-a i da je Iran pripremljen odgovoriti u sedam dana.
Iranski predsjednik Hasan Rohani rekao je u ponedjeljak da će Sjedinjene Američke Države "zažaliti ako prekrše iranski nuklearni sporazum i vidjet će odgovor Teherana za manje od tjedna". Predsjednik SAD-a Donald Trump obećao je... »








Kurir pre 1 sat

TEHERAN - Predsednik Irana Hasan Rohani rekao je danas da će predsednik SAD Donald Tramp zažaliti ako se povuče iz nuklearnog sporazuma Teherana i šest svetskih sila potpisan 2015. godine.

"Iran neće prekršiti nuklearni sporazum, ali ako Sjedinjene Američke Države odustane od dogovora, oni će sigurno zažaliti. Naš odgovor će biti jači nego što oni zamišljaju i oni će to videti u roku od nedelju dana", rekao je... »






Нема коментара:

Постави коментар