среда, 4. децембар 2019.

Dvoličan je, a činilo se da je fin momak! Tramp o Trudou kad je saznao da je ismevan: Ne daje 2 odsto za odbranu

Kurir pre 4 minuta

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas za kanadskog premijera da je dvoličan, iako se, kaže, činilo da je "fin momak".
 Tramp je to izjavio u Londonu gde se održava NATO samit, a nakon što su ga novinari zamolili da prokomentariše navode… »

Novinarka pitala Džonsona da li Trampa uzima za ozbiljno, britanski premijer se nevešto branio

Blic pre 40 minuta
Novinare koji prate samit NATO-a u Briselu zanimalo je šta britanski premijer Boris Džonson misli o sada već čuvenom snimku, na kojem se čuje kako se lideri NATO-a podsmevaju Donaldu Trampu.
 Džonson koji je i sam bio akter te situacije, slučjano… »

NATO lideri "ogovarali" predsednika SAD, 

Tramp optužio Trudoa da je "dvoličan"

Glas Amerike pre 34 minuta
LONDON — Dok su lideri NATO-a na samitu u Londonu govorili o jedinstvu, na marginama je izbio novi spor nakon što je objavljen video snimak na kojem nekoliko lidera, kako se čini, "ogovara" predsednika SAD Donalda Trampa i njegovo ponašanje. 

Izdali ga saveznici: 

Tramp zbog ismevanja otkazao završnu konferenciju na samitu NATO-a - Večernje novosti pre 46 minuta

Američki predsednik Donald Tramp otkazao je završnu konferenciju na samitu NATO-a zbog snimka na kojem mu se podsmevaju Emanuel Makron, Džastin Trudo i Boris Džonson. Američki predsednik Donald Tramp otkazao je završnu konferenciju na samitu NATO-a… »

Skandal na samitu NATO! Tramp napustio skup: 

Markon i Trudo ga ismevali, američki predsednik pobesneo! (video)

Kurir pre 29 minuta
Izgleda da se čak ni svetski lideri ne plaše malo tračeva u vezi sa svojim kolegama. U toku je samit NATO u Londonu koji je značajan po nekoliko teških sastanaka između premijera i predsednika koji su se okupili, posebno između Donalda Trampa i… »

Tramp pobesneo zbog ogovaranja: "Trudo je dvoličan"

B92 pre 29 minuta
London -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas za kanadskog premijera da je dvoličan, iako se, kaže, činilo da je "fin momak". Tramp je to izjavio u Londonu, gde se održava samit članica NATO-a, a nakon što su ga novinari zamolili da… »

Tramp napustio samit NATO-a, nazvao Tridoa dvoličnim

RTS pre 39 minuta
Američki predsednik Donald Tramp je na samitu NATO-a u Londonu burno reagovao pošto se pojavio video-snimak na kojem se vide svetski lideri koji ga ismevaju.
Tramp je otkazao konferenciju za novinare i napustio samit. 

Tramp pobesneo: "Dvoličan je": Nakon što je video snimak kako ga ogovaraju lideri, osuo paljbu po Trudou

Blic pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp žestoko je reagovao na snimak koji je jutros obišao planetu, a na kojem se čuje kako mu se Emanuel Makron, kanadski premijer Džastin Trudo, njegov kolega iz Holandije Mart Rute i Boris Džonson podsmevaju. Tramp je… »

Tramp: Trudo je dvoličan, mada izgledao mi je kao fin momak

Dnevnik pre 1 sat
LONDON: Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas za kanadskog premijera da je dvoličan, iako se, kaže, činilo da je "fin momak". Tramp je to izjavio u Londonu gde se održava NATO samit, a nakon što su ga novinari zamolili da prokomentariše… »

Makron, Džonson i Trido snimljeni kako ismevaju Trampa (VIDEO)

Vesti online pre 2 sata
Novi snimak koji je procurio u javnost pokazuje kako čelnici nekih od najvažnijih američkih saveznica ogovaraju i ismejavaju Donalda Trampa. Snimak je nastao na prijemu u Bakingemskoj palati kod kraljice Elizabete II i njenog naslednika, princa… »

Uvređeni Tramp demonstrativno napustio NATO samit; kaže: Trudo je dvoličan

Mondo pre 1 sat
Predsednik SAD Donald Tramp iznenada je otkazao konferenciju za novinare i napustio samit NATO u Londonu. Predsednik SAD Donald Tramp iznenada je otkazao konferenciju za novinare i napustio samit NATO u Londonu. Neposredno pre toga, stigao je da nazove… »

Makron, Džonson i Trudo snimljeni kako ismevaju Trampa VIDEO

B92 pre 2 sata
Novi snimak koji je procurio u javnost pokazuje kako čelnici nekih od najvažnijih američkih saveznica ogovaraju i ismejavaju Donalda Trampa. Snimak je nastao na prijemu u Bakingemskoj palati kod kraljice Elizabete II i njenog naslednika, princa… »

Procureo snimak: Makron, Džonson i Trudo ismevaju Trampa /video/

Sputnik pre 2 sata
Novi snimak koji je procureo u javnost pokazuje kako čelnici nekih od najvažnijih američkih saveznica ogovaraju i ismejavaju Donalda Trampa. Snimak je nastao na prijemu u Bakingemskoj palati kod kraljice Elizabete Druge i njenog naslednika, princa… »

"Ispale su vilice njegovom timu": Lideri NATO tračarili i ogovarali Trampa iza leđa? (video)

Večernje novosti pre 3 sata
Snimak, koji je zabeležila kamera kod bazena, pogledan je više od četiri miliona puta. Dok lideri NATO ističu značaj jedinstva dok se okupljaju na samitu kod Londona, kamere su izgleda zabeležile kako nekoliko njih tračari o američkom predsedniku… »

Makron, Džonson i Trudo "ulovljeni" kako ismevaju Trampa

N1 Info pre 3 sata
Televizijske kamere "ulovile" su čelnike Francuske, Velike Britanije, Kanade i Holandije dok su, kako se čini, ismevali američkog predsednika Donalda Trampa na prijemu u Bakingemskoj palati priređenom u utorak uveče, uoči samita NATO-a. Snimak… »

"Vilice su im popadale na pod": Makron i Trudo uhvaćeni na snimku kako ogovaraju Trampa (video)

Blic pre 4 sata
Francuski predsednik Emanuel Makron i kanadski premijer Džastin Trudo uhvaćeni su dok su ogovarali Donalda Trampa tokom sinoćnjeg prijema kod kraljice Elizabete. Na snimku koji je objavila Kanadska radiodifuzna korporacija vidi se kako Makron i Trudo… »

Нема коментара:

Постави коментар