уторак, 3. децембар 2019.

Milanu Kunderi vraćeno češko državljanstvo

Danas pre 1 sat

Piscu Milanu Kunderi, autoru knjige „Nepodnošljiva lakoća postojanja“, vraćeno je češko državljanstvo koje mu je oduzeto pre 40 godina. Češki ambasador u Francuskoj Peter Drulak izjavio je danas za češku televiziju da je Kunderi uručio… »

Kunderi vraćeno državljanstvo Češke posle 40 godina

Politika pre 1 sat
PRAG – Slavni pisac Milan Kundera ponovo je državljanin rodne Češke, pošto mu je vraćeno državljanstvo, 40 godina nakon što mu je oduzeto. Češki ambasador u Francuskoj Petr Drulak, izjavio je za češku televiziju da je prošle nedelje uručio… »

Milanu Kunderi vraćeno državljanstvo Češke nakon 40 godina

N1 Info pre 2 sata
Piscu Milanu Kunderi vraćeno je državljanstvo Češke četiri decenije nakon što mu je oduzeto posle njegove emigracije u Francusku, saopšteno je iz češkog Ministarstva spoljnih poslova. Portparol Ministarstva Zuzana Stičova rekla je agenciji Frans… »

Milanu Kunderi posle 40 godina vraćeno češko državljanstvo

B92 pre 1 sat
Slavni pisac Milan Kundera ponovo je državljanin rodne Češke, pošto mu je vraćeno državljanstvo 40 godina nakon što mu je oduzeto. Češki ambasador u Francuskoj Petr Drulak izjavio je za češku televiziju da je prošle nedelje uručio dokument o… »

Milanu Kunderi vraćeno češko državljanstvo

Beta pre 5 sati
Piscu Milanu Kunderi, autoru knjige "Nepodnošljiva lakoća postojanja", vraćeno je češko državljanstvo koje je izgubio pre 40 godina. Češki ambasador u Francuskoj Peter Drulak izjavio je danas za češku televiziju da je Kunderi uručio… »

Milanu Kunderi posle 40 godina vraćeno državljanstvo Češke

Blic pre 7 sati
Slavni pisac Milan Kundera ponovo je državljanin rodne Češke, pošto mu je vraćeno državljanstvo 40 godina nakon što mu je oduzeto. Češki ambasador u Francuskoj, Petr Drulak, izjavio je za češku televiziju da je prošle nedelje uručio dokument… »

Milan Kundera posle 40 godina ponovo državljanin Češke

Dnevnik pre 7 sati
PRAG: Slavni pisac Milan Kundera ponovo je državljanin rodne Češke, pošto mu je vraćeno državljanstvo 40 godina nakon što mu je oduzeto. Češki ambasador u Francuskoj, Petr Drulak, izjavio je za češku televiziju da je prošle nedelje uručio… »

Нема коментара:

Постави коментар