недеља, 1. децембар 2019.

Od radosti i šoka do podsmeha: Novi potres na političkoj sceni Nemačke, da li pada vlada Angele Merkel?

Blic pre 1 sat

Baza nemačkih socijaldemorkata odlučila se za kritičare velike koalicije Norberta Valter-Borjansa i Zaskiju Esken. Olaf Šolc, u zajednici s Klarom Gajvic, nije uspeo da se nametne. Na glasanju unutar stranke, Olaf Šolc i Klara Gajvic osvojili su… »

Socijaldemokrate izabrale revoluciju - pada vlada Angele Merkel?

B92 pre 2 sata
Članovi SPD su izglasali autsajdere na čelo stranke. Novi tandem na vrhu spada u levo krilo i traži kraj koalicije sa Demohrišćanima, prenosi "Dojče Vele". 
Zašto bi to moglo da bude loše za Nemačku, komentariše novinarka DW Sabine Kinkarc. Ko bi… »

„SPD izabrala revoluciju“: Pada vlada Angele Merkel?

Večernje novosti pre 4 sata
Članovi Socijaldemokratske partije izabrali su buduće lidere koji se zalažu za kraj koalicije sa demohrišćanima.
 Članovi Socijaldemokratske partije Nemačke izabrali su za buduće lidere autsajdere koji se zalažu za kraj koalicije sa demohriš… »

SPD izabrala revoluciju - pada vlada Angele Merkel?

RTV pre 5 sati
BERLIN - Članovi Socijaldemokratske partije Nemačke izabrali su za buduće lidere autsajdere koji se zalažu za kraj koalicije sa demohrišćanima kancelarke Angele Merkel, a zašto bi to moglo biti loše za Nemačku, pita Dojče vele. Ko bi rekao… »

DW: Pada vlada Angele Merkel?

Vesti online pre 5 sati
Članovi Socijaldemokratske partije Nemačke izabrali su za buduće lidere autsajdere koji se zalažu za kraj koalicije sa demohriščanima kancelarke Angele Merkel, a zašto bi to moglo biti loše za Nemačku, pita Dojče vele. Ko bi rekao… »

Socijaldemokrate izabrale revoluciju – pada li vlada Angele Merkel

RTS pre 6 sati
Članovi SPD-a su izglasali autsajdere na čelo stranke. Novi tandem na vrhu spada u levo krilo i traži kraj koalicije sa demohrišćanima. Zašto bi to moglo da bude loše za Nemačku, komentariše novinarka DW Sabine Kinkarc. Ko bi rekao… »

Pada li vlada merkelove? Socijaldemokrate se pregrupisale, novi lideri neće vlast sa demohrišćanima, evo šta čeka Nemce

Kurir pre 6 sati
Članovi SPD su izglasali autsajdere na čelo stranke. Novi tandem na vrhu spada u levo krilo i traži kraj koalicije sa demohrišćanima. Zašto bi to moglo da bude loše za Nemačku, komentariše novinarka DW Sabine Kinkarc. Ko bi rekao… »

Socijaldemokrate izabrale revoluciju – pada vlada Angele Merkel?

Dojče vele pre 10 sati
Članovi SPD su izglasali autsajdere na čelo stranke. Novi tandem na vrhu spada u levo krilo i traži kraj koalicije sa Demohrišćanima. Zašto bi to moglo da bude loše za Nemačku, komentariše novinarka DW Sabine Kinkarc. Ko bi rekao… »

Nemački vicekancelar poražen na stranačkim izborima SPD-a

Danas pre 21 sat
Olaf Šolc, ministar finansija i vicekancelar u nemačkoj vladi Angele Merkel, danas je poražen na izborima za novo rukovodstvo Socijaldemokratske partije (SDP), saopštila je ta stranka. Na čelo stranke su izabrani kopredsednici Norbert Valter-Borjans… »

Socijaldemokratska partija Nemačke izabrala nove lidere

Blic pre 22 sata
Socijaldemokratska partija Nemačke (SPD) izabrala je danas za nove kopredsedavajuće Norberta Valter-Borjansa i Saskija Esken. Novi lideri socijaldemokrata smatraju se oštrim protivnicima koalicije sa Hrišćanskodemokratskom unijom kancelarke Angele… »

Нема коментара:

Постави коментар