четвртак, 26. децембар 2019.

Incidenti u Podgorici – policija uhapsila poslanike Demokratskog fronta, usvojen zakon o slobodi veroispovesti

RTS pre 15 minuta

Crnogorska policija uhapsila je 22 osobe, uključujući i 18 poslanika Demokratskog fronta, nedugo pošto su odbačeni svi amandmani te stranke na zakon o slobodi veroispovesti. Sednica parlamenta je, posle serije incidenata i privođenja poslanika DF-a… »

Kompletan haos: Zakon usvojen, poslanici jurišali da se tuku, letele flaše. Stigla i marica - B92 pre 20 minuta

Podgorica -- Crnogorski parlament usvojio jutros Zakon o slobodi veroispovijesti nakon teškog incidenta, kada su se poslanici opozicije zaletali da tuku one koji su glasali. Poslanici Demokratskog fronta su to uradili u nameri da spreč da se zakon… »

Mitropolija: Zakon donet da bi se otela imovina pravoslavne crkve - RTS 

Mitropolija crnogorsko primorska reagujući na donošenje zakona o slobodi veroispovesti istakla je da su predloženi amandmani bili minimum minimuma, a da je crnogorski režim njihovim odbijanjem u suštini odbio da se o svojinsko-pravnim odnosima… »

Usvojen zakon o slobodi veroispovesti, uhapšeni poslanici Demokratskog fronta

Studio B pre 25 minuta
Crnogorska policija uhapsila je 22 osobe, uključujući i 18 poslanika Demokratskog fronta, nedugo pošto su odbačeni svi amandmani te stranke na zakon o slobodi veroispovesti. Sednica parlamenta je, posle serije incidenata i privođenja poslanika DF-a… »

Nakon incidenata i hapšenja, usvojen zakon o slobodi veroispovesti /video/

Sputnik pre 3 sata
U Skupštini Crne Gore glasovima vladajuće većine i SDP-a usvojen je Zakon o slobodi veroispovesti. Za Zakon je glasalo 45 poslanika DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative, Force i SDP-a. Zakon, kojem se… »

Podrška uhapšenim poslanicima: Počelo okupljanje Podgoričana ispred zatvora /video/

Sputnik pre 3 sata
Nakon odvođenje poslanika DF-a iz skupštinske sale u podgorički Centar bezbednosti, građani su počeli da se okupljaju ispred te institucije. Podsetimo, posle izbijanja incidenta tokom sednice na kojoj se raspravljalo o Predlogu zakona o slobodi… »

Incidenti u Crnoj Gori, policija uhapsila poslanike DF, parlament usvojio zakon o slobodi veroispovesti (VIDEO)

RTV pre 4 sata
PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je 22 osobe, uključujući i 18 poslanika Demokratskog fronta, nedugo pošto je parlament u načelu usvojio zakon o slobodi veroispovesti. Sednica parlamenta je, posle serije incidenata i privođenja poslanika… »

Policija uhapsila sve poslanike DF-a, Knežević povređen /video/

Sputnik pre 4 sata
Svih 17 poslanika opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta (DF) uhapšeni su noćas, nakon incidenta u Skupštini Crne Gore. Poslanik DF-a Milan Knežević je povređen, dok su ostali poslanici DF-a dobro. Oni su uhapšeni i stavljeni u dve policijske… »

Slaven Radunović emitovao video iz marice, posle incidenta u Skupštini /video/

Sputnik pre 4 sata
Slaven Radunović se uključio videom uživo iz „marice“, tokom sprovođenja u podgorički Centar bezbednosti, posle incidenta u Skupštini Crne Gore koji je izbio zbog najave glasanja o zakonu o slobodi veroispovesti. Tom prilikom je rekao da je… »

DF: Kidnapovali nas, pa izglasali sramni zakon

Sputnik pre 4 sata
Demokratski front saopštio je da je Zakon o slobodi veroispovesti usvojen u atmosferi totalne diktature. „Posle kidnapovanja poslanika DF-a iz Skupštine Crne Gore, režim je u atmosferi totalne diktature, uz aplauz, usvojio sramni zakon protiv Srpske… »

Privedeni svi poslanici DF nakon incidenta u Skupštini Crne Gore, Zakon usvojen

N1 Info pre 4 sata
U Skupštini Crne Gore dogodio se incident, nakon odbijanja amandmana Demokratskog fronta na predloženi Zakon o slobodi veroispovesti. Svi poslanici DF-a su privedeni. Sednica je nakon pauze nastavljena, a glasovima vladajuće većine i SDP-a usvojen je… »

Policija uhapsila sve poslanike DF-a, Knežević povređen (VIDEO)

Vesti online pre 5 sati
Svih 17 poslanika opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta (DF) uhapšeni su sinoć, posle incidenta u Skupštini Crne Gore. Poslanik DF-a Milan Knežević je povređen, dok su ostali poslanici DF-a dobro. Oni su uhapšeni i stavljeni u dve policijske… »

Drama u Skupštini Crne Gore! Uhapšeno Svih 17 poslanika Demokratskog fronta: Policija u dve marice odvela opoziciju!

Kurir pre 5 sati
Sednica se neće održavati dok se obezbeđenje ne obračuna s nama. Stojimo im na raspolaganju i da nas uz upotrebu sile izbace odavde. Mi dobrovoljno odavde nećemo otići. Spremni smo da poginemo za našu crkvu, mi to večeras demonstriramo, rekao je… »

Crna Gora: Privedeni zastupnici Demokratskog fronta

Al Jazeera pre 5 sati
U skupštini Crne Gore desio se niz incidenata koje je izazvala opozicija. Crnogorski portal Vijesti.mne javlja kako su uhapšene 22 osobe - 18 poslanika DF-a i još četiri osobe. Nešto ranije isti je portal javio kako su privedeni svi poslanici DF-a. U… »

Eksplozija u parlamentu! Uhapšeni svi poslanici DF-a, Knežević povređen! Prenosi uživo iz "marica"! (uznemiravajući…

Alo pre 5 sati
Svih 17 poslanika opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta (DF) uhapšeni su noćas, nakon incidenta u Skupštini Crne Gore. Poslanik DF-a Milan Knežević je povređen, dok su ostali poslanici DF-a dobro. Oni su uhapšeni i stavljeni u dve… »

Нема коментара:

Постави коментар