уторак, 16. октобар 2018.

Domar u hrvatskoj školi pustio nacističku verziju himne

„Najn, najn, ugasite to“: Domar u hrvatskoj školi pustio nacističku verziju himne

Sputnik pre 1 sat















Na svečanosti potpisivanja partnerskog ugovora sa Geteovim institutom, domar u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ u Čepinu, u Osječko-baranjskoj županiji, pustio je verziju nemačke himne koja se vezuje za vreme i ideologiju Adolfa Hitlera.
Ozloglašena verzija nemačke nacističke himne puštena je pred šokiranim predstavnikom Ambasade Nemačke Arneom Hartigom i direktorom Geteovog instituta Matijasom Milerom Viferigom. „Najn, najn, to nije dobra verzija, ugasite to!“,... »

Najn, najn, ugasite to: Domar u Hrvatskoj školi pustio nacističku verziju himne pred nemačkim zvaničnicima

 Kurir pre 1 sat














Na svečanosti potpisivanja partnerskog ugovora sa Gete institutom, domar u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" u Čepinu, u Osječko-baranjskoj županiji, pustio je verziju nemačke himne koja se vezuje za vreme i ideologiju Adolfa Hitlera.
Ozloglašena verzija nemačke nacističke himne puštena je pred šokiranim predstavnikom nemačke Ambasade Arneom Hartigom i direktorom Geteovog instituta Matijasom Milerom-Viferigom. "Najn, najn, to nije dobra verzija, ugasite to! ",... »

Hrvatska: Za vreme svečanosti u školi puštena nacistička himna

 Radio 021 pre 1 sat















Na svečanosti potpisivanja partnerskog ugovora sa Gete institutom, domar u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" u Čepinu, u Osječko-baranjskoj županiji, pustio je verziju nemačke himne koja se vezuje za vreme i ideologiju Adolfa Hitlera.
Ozloglašena verzija nemačke nacističke himne puštena je pred šokiranim predstavnikom nemačke Ambasade Arneom Hartigom i direktorom Geteovog instituta Matijasom Milerom-Viferigom. "Najn, najn, to nije dobra verzija, ugasite to",... »

Nacistička himna se orila hrvatskom školom: Domar pustio pogrešnu verziju

Večernje novosti pre 7 sati
Na svečanosti potpisivanja partnerskog ugovora sa Gete institutom, domar u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" u Čepinu, u Osječko-baranjskoj županiji, pustio je verziju nemačke himne koja se vezuje za vreme i ideologiju Adolfa Hitlera
Na svečanosti potpisivanja partnerskog ugovora sa Gete institutom, domar u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" u Čepinu, u Osječko-baranjskoj županiji, pustio je verziju nemačke himne koja se vezuje za vreme i ideologiju Adolfa... »

"Najn, najn, gasite to": Domar u Hrvatskoj na svečanosti u školi pustio nacističku himnu pred nemačkim zvaničnicima

 Blic pre 11 sati
Domar u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" u Čepinu, u Osječko-baranjskoj županiji, na svečanosti potpisivanja partnerskog ugovora sa Gete institutom, pustio je verziju nemačke himne koja se vezuje za vreme i ideologiju Adolfa Hitlera. Ozloglašena verzija nemačke nacističke himne puštena je pred... »

Нема коментара:

Постави коментар