среда, 3. октобар 2018.

Neki ministri trebalo bi da se odmore

BEOGRAD - Na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS nije bila pomenuta rekonstrukcija vlade, ali neki ministri bi "možda trebalo da se odmore", izjavila je predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković. "Predsednik (Aleksandar Vučić) je kritikovao neke ministre, da nisu tu samo da bi se... »

"Neki ministri trebalo bi da se odmore"

 Mondo pre 35 minuta
Na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS nije bila pomenuta rekonstrukcija Vlade, ali neki ministri bi "možda trebalo da se odmore", izjavila je predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković.
Foto: MONDO/Petar Stojanović "Predsednik (Aleksandar Vučić) je kritikovao neke ministre, da nisu tu samo da bi se slikali, zivkali novinare da izaberu najlepšu fotografiju, već moraju suštinski da zagovaraju politiku Vlade. Moj... »

Gojković: Neki ministri predugo sede u vladi, treba da se odmore

 Blic pre 1 sat
Na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS nije bila pomenuta rekonstrukcija Vlade, ali neki ministri bi "možda trebalo da se odmore", izjavila je predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković u intervjuu za današnje "Večernje novosti". "Predsednik (Aleksandar Vučić) je kritikovao neke ministre,... »

Maja Gojković: Neki ministri bi mogli da se odmore

 B92 pre 1 sat
B92: Maja Gojković: Neki ministri bi mogli da se odmore
Beograd -- Na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS nije bila pomenuta rekonstrukcija Vlade, ali neki ministri bi "možda trebalo da se odmore", izjavila je Maja Gojković.
U Intervjuu za "Večernje novosti", predsednica Narodne skupštine Srbije je rekla da je predsednik stranke i Srbije Aleksandar Vučić kritikovao neke ministre, "da nisu tu samo da bi se slikali, zivkali novinare da izaberu najlepšu... »

Gojković: Neki ministri predugo sede u Vladi, treba da se odmore

 RTV pre 8 sati
RTV: Gojković: Neki ministri predugo sede u Vladi, treba da se odmore
BEOGRAD - Na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS nije bila pomenuta rekonstrukcija Vlade, ali neki ministri bi "možda trebalo da se odmore", izjavila je predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković u intervjuu za današnje "Večernje novosti".
"Predsednik (Aleksandar Vučić) je kritikovao neke ministre, da nisu tu samo da bi se slikali, zivkali novinare da izaberu najlepšu fotografiju, već moraju suštinski da zagovaraju politiku Vlade. Moj je zaključak da neki od njih... »

Нема коментара:

Постави коментар