понедељак, 1. октобар 2018.

POSLANIČKOM KLUBU SNS


FACEBOOK

Skupština Srbije
POSLANIČKOM KLUBU SNS
B e o g r a d
Poštovana gospodo!
Voleo bih, da od Boga tražim oproštaj za vas, da mogu da kažem "Oprosti im Bože, oni ne znaju sta rade!" Znate, gospodo! Znali ste to i pre nego što hiljade naših mališana osudjujete na smrt i lečenje SMS-ovima, a još mnogo više roditelja na doživotnu, najčemerniju tugu.
Da... znam, dobijate "uputstvo"!? Jeste li ikad bar malo zastali, razmislili o tome šta se od vas traži? Verujete li da za deč'je živote - ova trula, budjava država sme da kaže: "Ne damo pare za naše nesretne andjele!" Ne mislite valjda da će vas vaši prijatelji, i dalje gledati istim očima?
Jeste li se preslišali, ima li medju njima nekih nevoljnika, nekih nesrećnika, čijem je detetu za spas, potrebn veliki, nedohvatljiv novac...?

Zaista ne razumem, nije mi jasno, koliko je to hrabrosti potrebno da se "šefovima" kaže: "Oprostite... ali ja ovo ne može ovako.Ovo nema veze sa politikom, ovo nema bilo kakve veze ni sa opozicijom, ovo ima samo veze, sa deč'jim životima! Kaznite me, prihvatam svaku kaznu!"
I na kraju, samo da pitam: jeste li srećni zbog "presuda" koje izričete deci... deci, od kojih  neke mališane osudjujete na - smrt?" Da li vas to ispunjava ponosom zbog dobro obavljenog posla, zbog još jednog lepog, uspešnog radnog dana?
Vašoj deci, deci Srbije i celog sveta želim čelično zdravlje, i nek ih Dobri Bog čuva i štiti od svakog zla, od svake nevolje...
Vama želim da mirno spavate, ali ne verujem da će vam ova moja želja pomoći. Videćete...
Milan Šerifović
30. 09. '18.
Kragujevac

Нема коментара:

Постави коментар