субота, 27. октобар 2018.

Inicijativa mladih: Obustavite promociju knjige ratnog zločinca!

Pismo premijerki: Obustavite promociju knjige Nebojše Pavkovića

 Radio 021 pre 1 sat
Inicijativa mladih za ljudska prava zatražila je da se obustavi promocija i štampanje knjige Nebojše Pavkovića.
Inicijativa je uputila pismo predsednici Vlade Ani Brnabić u kojem negoduje zbog promocije knjige Nebojše Pavkovića, osuđenog za zločine protiv čovečnosti pred Međunarodnim krivičnim tribunalom u Hagu, koju je štampao Medija... »

Inicijativa se protivi promociji knjiga ratnih zločinaca

 IndeksOnline pre 2 sata
BEOGRAD – Inicijativa mladih za ljudska prava pozvala je danas Vladu Srbije da zaustavi akciju Ministarstva odbrane na promovisanja Nebojše Pavkovića i Vladimira Lazarevića, na Sajmu knjiga u Beogradu. U otvorenom pismu premijerki Ani Brnabić Inicijativa podseća da su na Sajmu predstavljeni ratni... »

Inicijativa premijerki: Stopirati promociju knjige Pavkovića

 N1 Info pre 3 sata
Inicijativa mladih za ljudska prava zatražila je danas da se obustavi promocija i štampanje knjige ratnog zločinca Nebojše Pavkovića.
Inicijativa je uputila pismo predsednici Vlade Ani Brnabić u kojem negoduje zbog promocije knjige Nebojše Pavkovića, koji je osuđen za zločine protiv čovečnosti pred Međunarodnim krivičnim tribunalom u Hagu, koju je štampao... »

Inicijativa se protivi promociji knjiga ratnih zločinaca

 Dnevnik pre 3 sata
BEOGRAD: Inicijativa mladih za ljudska prava pozvala je Vladu Srbije da zaustavi akciju Ministarstva odbrane na promovisanja Nebojše Pavkovića i Vladimira Lazarevića na Sajmu knjiga u Beogradu.
U otvorenom pismu premijerki Ani Brnabić Inicijativa podseća da su na Sajmu predstavljeni ratni dnevnik generala Pavkovića, koji je pred Haškim tribunalom za ratne zločine osuđen na 22 godine zatvora, i sećanja generala... »

Inivijativa mladih za ljudska prava: Obusdtaviti promociju ratnih zločinaca

Danas pre 3 sata
Otvoreno pismo premijerki Ani Brnabić Inicijativa mladih za ljudska prava zatražila je danas od predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da se obustave dalje aktivnosti Ministarstva odbrane na promociji ratnih zločinaca, u vidu štampanja i promocije edicije „Ratnik“, kojima se unižavaju sve žrtve rata na Kosovu.
U pismu premijerki Inicijativa je podsetila da je 22. oktobra na štandu Ministarstva odbrane, na Sajmu knjiga u Beogradu, predstavljen ratni dnevnik general-pukovnika Nebojše Pavkovića koji je pred Haškim tribunalom osuđen na 22... »

Inicijativa mladih: Obustavite promociju knjige ratnog zločinca!

 Blic pre 3 sata












Inicijativa mladih za ljudska prava zatražila je danas da se obustavi promocija i štampanje knjige ratnog zločinca Nebojše Pavkovića. Inicijativa je uputila pismo predsednici Vlade Ani Brnabić u kojem negoduje zbog promocije knjige Nebojše Pavkovića, koji je osuđen za zločine protiv čovečnosti pred... »

Pismo Ani Brnabić zbog knjige Nebojše Pavkovića

 B92 pre 4 sata
B92: Pismo Ani Brnabić zbog knjige Nebojše Pavkovića
Beograd -- Inicijativa mladih za ljudska prava zatražila je da se obustavi promocija i štampanje knjige ratnog zločinca Nebojše Pavkovića.
Inicijativa je uputila pismo predsednici Vlade Ani Brnabić u kojem negoduje zbog promocije knjige Nebojše Pavkovića, koji je osuđen za zločine protiv čovečnosti pred Međunarodnim krivičnim tribunalom u Hagu, koju je štampao... »

Inicijativa mladih traži obustavljanje promocije knjige Nebojše Pavkovića

Slobodna Evropa pre 4 sata
Inicijativa mladih za ljudska prava Srbije (YIHR) zatražila je da se obustavi promocija i štampanje knjige ratnog zločinca Nebojše Pavkovića. Inicijativa je uputila pismo predsednici Vlade Ani Brnabić u kojem negoduje zbog promocije knjige Nebojše Pavkovića, koji je osuđen za zločine protiv... »

Inicijativa mladih za ljudska prava traži da se obustavi promocija knjige Nebojše Pavkovića

 Beta pre 4 sata
Inicijativa mladih za ljudska prava zatražila je danas da se obustavi promocija i štampanje knjige ratnog zločinca Nebojše Pavkovića. Inicijativa je uputila pismo predsednici Vlade Ani Brnabić u kojem negoduje zbog promocije knjige Nebojše Pavkovića, koji je osudjen za zločine protiv čovečnosti... »

Nepoželjni memoari o agresiji NATO Haradinaj može da piše, srpskim generalima brane

 Večernje novosti pre 16 sati
Zašto i kome smeta objavljivanje memoara ratnih komandanata iz vremena sukoba sa OVK i NATO? Vulin: Samo je u fašizmu bilo zabranjeno pisati i izdavati dela. Kusturica: Ovakva dela važna su za buduće istorijske procene
PRVE knjige nove edicije "Ratnik" Medija centra "Odbrana" - ratni memoari generala Nebojše Pavkovića nisu još stigle u knjižare, a već su proglašene - jeretičkom literaturom. Sećanja na borbu sa terorističkom Oslobodilačkom... »

Нема коментара:

Постави коментар