уторак, 20. новембар 2018.

Koraks: Vučić konačno priznao da nije Hitler

Koraks: Vučić konačno priznao da nije Hitler


















Predsednik Srbije na TV Hepi rekao da su na karikaturi Danasovog karikaturiste Hitler i Gebels, a ne on Aleksandru Vučiću je trebalo čitavih 10 dana da prizna da nije Hitler.

Ovako je poznati karikaturista Predrag Koraksić Koraks prokomentarisao za Danas gostovanje predsednika Srbije na televiziji Hepi gde je on, prema sopstvenom svedočenju, prvi put video karikaturu o kojoj od proteke sedmice priča... »

Koraksić: Smešno da se predsednik bavi karikaturom, a ne pominje ugašene medije

 IndeksOnline pre 37 minuta












BEOGRAD – Karikaturista Predrag Koraksić Koraks izjavio je da je potpuno smešno da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bavi karikaturom, a da ne pominje probleme Južnih vesti, Vranjskih, niti brojne druge ugašene medije. 

“Vučiću je trebalo čitavih deset dana da prizna da nije Hitler. Ako on kaže... »
N1 Info: Koraks: Vučiću trebalo deset dana da prizna da nije Hitler

Karikaturista Predrag Koraksić Koraks izjavio je da je potpuno smešno da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bavi karikaturom, a da ne pominje probleme Južnih vesti, Vranjskih, niti brojne druge ugašene medije.

"Vučiću je trebalo čitavih deset dana da prizna da nije Hitler. Ako on kaže da je tako, mi bi trebalo da mu verujemo", rekao je Koraksić za list "Danas" komentarišući Vučićevo gostovanje na TV Hepi, gde je on, prema sopstvenom... »

Нема коментара:

Постави коментар