субота, 22. децембар 2018.

Danas u Beogradu protest 'Jedan od pet miliona'

Danas u Beogradu protest 'Jedan od pet miliona'

 














Protestna šetnja pod sloganima "Jedan od pet miliona" počeće večeras u 18.00 okupljanjem na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a potom će učesnici prošetati centralnim beogradskim ulicama.

Prema najavi organizatora, ispred Filozofskog fakulteta okupljenima bi trebalo da se obrate karikaturista Dušan Petričić, novinar portala Žig Milan Jovanović i glumac Branislav Trifunović, a da potom usledi šetnja centralnim... »

Večeras u Beogradu protest 'Jedan od pet miliona'

B92: Večeras u Beogradu protest 'Jedan od pet miliona'














Protestna šetnja pod sloganima ;"Jedan od pet miliona" počeće večeras u 18 h okupljanjem na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Potom će učesnici protestga prošetati centralnim beogradskim ulicama. Prema najavi organizatora, ispred Filozofskog fakulteta okupljenima bi trebalo da se obrate karikaturista Dušan Petričić, novinar portala Žig Milan Jovanović i... »

Milan Jovanović i Dušan Petričić večeras na protestu „1 od 5 miliona“

 Danas pre 3 sata
Plato ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu u 18 časova Protestna šetnja “1 od 5 miliona”, treću nedelju zaredom, održaće se večeras, sa početkom u 18 sati kod platoa ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.
Ruta šetnje je plato Filozofskog fakulteta – Makedonska – Svetogorska – Takovska – Kneza Miloša – Vlada Srbije – Slavija. Na protestnom skupu, okupljenima će se obratiti Bane Trifunović, glumac, Dušan Petričić, karikaturista, i... »

Danas u Beogradu protest 'Jedan od pet miliona'

 Beta pre 10 sati
Protestna šetnja pod sloganima "Jedan od pet miliona" počeće večeras u 18.00 okupljanjem na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a potom će učesnici prošetati centralnim beogradskim ulicama. Prema najavi organizatora, ispred Filozofskog fakulteta okupljenima bi trebalo da se obrate... »

Нема коментара:

Постави коментар