субота, 8. децембар 2018.

Pariz blokiran pred protest

Marš Žutih prsluka: Policija pripremila oklopna vozila, očekuju se nasilni protesti

Večernje novosti pre 15 minuta















Centar Pariza biće danas blokiran zbog najavljenih novih antivladinih demonstracija pokreta "Žutih prsluka" i naći će se pod drastičnim merama obezbeđenja, pošto će vlasti nastojati da spreče izbijanje novog nasilja, a u tu svrhu... »

Uživo Pariz pod opsadom! Počinje nova Francuska revolucija? Žuti prsluci marširaju niz Jelisejska polja, policija izvela oklopna vozila na ulice! (foto, video)

Kurir pre 16 minuta














Francuske snage reda od ranog jutra su raspoređene u Parizu, uoči početka protesta "Žutih prsluka" četvrtu subotu zaredom, za koje vlasti strahuju da će biti praćeni novim nasilnim incidentima, javljaju francuski mediji.

9.50 - Marš "Žutih prsluka" niz Jelisejska polja, policija ih odbija Nekoliko stotina demonstranata iz pokreta "Žutih prsluka" maršira niz Aveniju Jelisejskih polja u centru Pariza, a jake snage policije nastoje da ih odbiju,... »

Pariz blokiran pred protest

 Novi magazin pre 16 minuta
Pariski spomenici i trgovačke četvrti su pod blokadom a desetine hiljada policajaca raspoređuje se širom Francuske, usled straha od jačanja nasilja prilikom novih antivladinih protesta.
Vlada predsednika Emanuela Makrona upozorila je da će današnje proteste pokreta "Žutih prsluka" u Parizu uzurpirati "radikalizovane i pobunjeničke" grupe zbog čega će oni biti najopasniji do sada. Vlasti su u samo u Parizu... »

Pariz pod blokadom, "tenkovi" na ulicama

 Mondo pre 16 minuta
Centar Pariza danas je blokiran zbog najavljenih antivladinih demonstracija pokreta "Žuti prsluci". Strahuje se od velikog nasilja a policija će, prvi put od 2005. koristiti oklopna vozila.
Foto: AP Photo Nekoliko stotina demonstranata iz pokreta "Žutih prsluka" maršira niz Aveniju Jelisejskih polja u centru Pariza, a jake snage policije nastoje da ih odbiju, javljaju francuski mediji. Navodi se da se sve ovo dešava... »

Opsadno stanje u Parizu: Oklopna vozila i 89.000 policajaca pokušaće da spreče nerede na protestu "Žutih prsluka", metro i prodavnice zatvoreni

 Blic pre 16 minuta
Francuske snage reda od ranog jutra su raspoređene u Parizu, uoči početka protesta "Žutih prsluka" četvrtu subotu zaredom, za koje vlasti strahuju da će biti praćeni novim nasilnim incidentima, javljaju francuski mediji. U međuvremenu su demonstranti počeli da se okupljaju na ulicama. Vozila... »

Pariz blokiran, oklopna vozila i žandarmerija na ulicama

 B92 pre 16 minuta
B92: Pariz blokiran, oklopna vozila i žandarmerija na ulicama
Francuske snage reda od ranog jutra su raspoređene u Parizu, uoči početka protesta "žutih prsluka" četvrtu subotu zaredom.
Vlasti strahuju da će protesti biti praćeni novim nasilnim incidentima, javljaju francuski mediji. Vozila žandarmerije primećena su jutros pre 07:00 sati na Trgu Konkord, kod kapije Majo i na Jelisejskim poljima, dok su oklopna... »

Marš "žutih prsluka" niz Jelisejska polja, policija ih odbija

 RTV pre 16 minuta
RTV: Marš "žutih prsluka" niz Jelisejska polja, policija ih odbija
PARIZ - Nekoliko stotina demonstranata iz pokreta "Žutih prsluka" maršira niz Aveniju Jelisejskih polja u centru Pariza, a jake snage policije nastoje da ih odbiju, javljaju francuski mediji.
Navodi se da se sve ovo dešava na nekoliko stotina metara od Jelisejske palate, rezidencije predsednika Francuske Emanuela Makrona. AP navodi da su se učesnici protesta okupili kod Trijumfalne kapije, a onda mirno krenuli niz... »

Pariz blokiran, oklopna vozila i žandarmerija na ulicama (FOTO, VIDEO)

Vesti online pre 22 minuta
Francuske snage reda od ranog jutra su raspoređene u Parizu, uoči početka protesta "žutih prsluka" četvrtu subotu zaredom.
Vlasti strahuju da će protesti biti praćeni novim nasilnim incidentima, javljaju francuski mediji. Vozila žandarmerije primećena su jutros pre 07:00 sati na Trgu Konkord, kod kapije Majo i na Jelisejskim poljima, dok su oklopna... »

"Igraju na kartu straha i nadaju se da će razbiti protest"

 B92 pre 27 minuta
B92: "Igraju na kartu straha i nadaju se da će razbiti protest"
Ustanak je pred vratima Francuske, tako je portparol 'slobodnih žutih prsluka' Benžamin Koši opisao današnje najvaljene demonstracije u Parizu.
Francuske snage reda od ranog jutra su raspoređene u Parizu, uoči početka protesta "žutih prsluka" četvrtu subotu zaredom, iako je francuska vlada ukinula odluku o povećanju taksi na gorivo, Vlasti strahuju da će protesti biti... »

Pariz blokiran pred protest „žutih prsluka“, sve vrvi od policije

 Danas pre 28 minuta
Pariski spomenici i trgovačke četvrti su pod blokadom, a desetine hiljada policajaca raspoređuje se širom Francuske, usled straha od jačanja nasilja prilikom novih antivladinih protesta.
Vlada predsednika Emanuela Makrona upozorila je da će današnje proteste pokreta „žutih prsluka“ u Parizu uzurpirati „radikalizovane i pobunjeničke“ grupe zbog čega će oni biti najopasniji do sada. Vlasti su u samo u Parizu... »

Pariz pod blokadom uoči novih protesta “Žutih prsluka”

 N1 Info pre 34 minuta
Pariski spomenici i trgovačke četvrti su pod blokadom, a desetine hiljada policajaca raspoređuje se širom Francuske, usled straha od jačanja nasilja prilikom novih antivladinih protesta.
Vlada predsednika Emanuela Makrona upozorila je da će današnje proteste pokreta "Žutih prsluka" u Parizu uzurpirati "radikalizovane i pobunjeničke" grupe zbog čega će oni biti najopasniji do sada. 07.12.2018. 07.12.2018. Vlasti... »

Makron se nenajavljeno sastao s policijom

 B92 pre 10 sati
B92: Makron se nenajavljeno sastao s policijom
Pariz -- Francuski predsednik Emanuel Makron sastao se s pripadnicima policije za rasturanje demonstracija koji će biti raspoređeni danas u Parizu.
Strahuje se da može biti novih nereda tokom protesta "Žutih prsluka". Makron je otišao u tu nenajavljenu posetu večeras, bez novinara, u tvrđavi koja se koristi za smeštaj vojnika nedaleko od Pariza. Iz predsedničke kancelarije... »

Nenajavljena poseta: Makron održao sastanak sa pripadnicima policijske jedinice za razbijanje demonstracija

 Blic pre 10 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron sastao se večeras s pripadnicima policijske jedinice za razbijanje demonstracija koji će sutra biti raspoređeni na ulicama Pariza gde vlasti strahuju od novih nereda. Makron je u nenajavljenu posetu policiji stigao bez pratnje novinara. Iz kancelarije francuskog... »

Нема коментара:

Постави коментар