субота, 1. децембар 2018.

GOSPODINE ALEKSANDRE VUČIĆU, VI STE OBIČNA, BEDNA KUKAVICA!


Milan Serifovic / FACEBOOK

Ja Vas volim "nemerljivo malo", ali Vam nikad nisam okačio ni jedan, jedini epitet. Ni lep, ni ružan, jer Vi ste predsednik moje države.
Nažalost, na Vašem RTS-u, u razgovoru sa novinarom Gorislavom Papićem, pokazali ste kukavičluk, kakav u istoriji Srbije, nikad nisam video, niti čuo!
Sram Vas bilo, stidite se, kao što se ja zbog vašeg kukavičluka - stidim! Takvo kabadahijsko i siledžijsko ponašanje, prema jednom dobrom i vaspitanom mladom čoveku, novinaru, koji zapravo radi kod Vas, u Vašem RTS-u, sramno je i kukavičko, nezabeleženo i u novijoj, i u starijoj istoriji Srbije!
Ako ste toliko vešti i hrabri, zašto ne izadjete "na crtu", npr. Jugoslavu Ćosiću, Olji Bećković, Draži Petroviću... ili bilo kom časnom novinaru koji ne radi kod Vas, u Vašem RTS-u, i koge ne možete, ako vam se prohte, več za 15 minuta da otpustite! Voleo bi da vidim, kako bi Vas potpuno "razmontirili", oni novinari koji ne moraju da Vas se plaše! Nije strah ni nova stvar, ni neljudska osobina. Eto, i Vi imate patološki strah, da date i jedan, jedini "nenamontirani interviju"!? A, i šta će Vam, kad možete ovako, da se istresate i bahatite, ali i da pokažete lice kukavice, kakva nije vidjena u srpskom rodu!
I na kraju, nemojte misliti, da sam Vam i jedan  promil poverovao, da ćete se ikad pojaviti u bilo kakvom TV duelu. Nećete gospodine Aleksandre Vučiću... A znate li zbog čega nećete? Zato što... da budem prost, NEMATE VI ZA TO - MUDA! NEMAJU IH SAMO KUKAVICE!

(Pokorno se izvinjavam, ovo je možda, moja prva psovka na Fejsu!)

Нема коментара:

Постави коментар