четвртак, 20. децембар 2018.

Macronov odgovor na peticiju 'Žutih prsluka': U pravu ste

Macronov odgovor na peticiju 'Žutih prsluka': U pravu ste

 Al Jazeera pre 28 minuta
Francuski predsjednik je rekao da ekološki problemi o kraju svijeta i finansijski problemi građana na kraju mjeseca ne smiju biti u suprotnosti.
Francuski predsednik Emmanuel Macron je rečima "U pravu ste", odgovorio potpisnicima peticije "Žutih prsluka" u kojem se traži smanjenje cena goriva na pumpama, a koje je do sada potpisalo više od milion ljudi. "Dragi svi,... »

Makron poručio "žutim prslucima" da su u pravu

 RTV pre 3 sata
RTV: Makron poručio "žutim prslucima" da su u pravu
PARIZ - Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je direktno pripadnicima pokreta "žuti prsluci" koji su pokrenuli peticiju koja do sada ima više od milion potpisnika, poručivši im da su u pravu.
Potpisnici peticije zahtevaju smanjenje cena goriva na benzinskim pumpama. Peticija je objavljena na platformi Change.org na kojoj je Makron takođe objavio svoj odgovor u kojem im je poručio da je čuo njihovu poruku i da im... »

Makron poručio "žutim prslucima" da su u pravu

 Večernje novosti pre 8 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je direktno pripadnicima pokreta “žuti prsluci” koji su pokrenuli peticiiju koja do sada ima više od milion potpisnika, poručivši im da su u pravu
Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je direktno pripadnicima pokreta “žuti prsluci” koji su pokrenuli peticiiju koja do sada ima više od milion potpisnika, poručivši im da su u pravu. Potpisnici peticije zahtevaju... »

Odgovorio na peticiju: Makron poručio "žutim prslucima" da su u pravu

 Blic pre 8 sati












Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je direktno pripadnicima pokreta “žuti prsluci” koji su pokrenuli peticiiju koja do sada ima više od milion potpisnika, poručivši im da su u pravu. Potpisnici peticije zahtevaju smanjenje cena goriva na benzinskim pumpama. Peticija je objavljena na... »

Makron Žutim prslucima: U pravu ste

 Danas pre 10 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je rečima „U pravu ste“ potpisnicima peticije „Žutih prsluka“ u kojem se traži smanjenje cena goriva na benzinskim pumpama, a koje je do sada potpisalo više od milion ljudi.
„Dragi svi, doživeli ste kao udarac bičem povećanje cena goriva i odlučili ste da reagujete peticijom. Čuo sam vašu poruku i direktno vam odgovaram: U pravu ste“, odgovorio je Makron na peticiju koju je potpisalo 1,15 miliona... »

Нема коментара:

Постави коментар