недеља, 22. септембар 2019.

U Splitu osvanuli grafiti: "Ubij Srbina", "Novinari crvi..."

RTV pre 1 sat

SPLIT - U Splitu su se pojavili grafiti "Ubij Srbina" i "Novinari crvi, je…o vam majku" na zidu jednog trgovinskog centra u izgradnji, na izlazu iz Splita prema Makarskoj, prenosi danas portal Index.hr. Ovi grafiti su juče kasno popodne prekrečeni… »

U Splitu osvanuli grafiti: “Ubij Srbina”, “Novinari crvi…

IndeksOnline pre 46 minuta
SPLIT – U Splitu su se pojavili grafiti “Ubij Srbina” i “Novinari crvi, je***o vam majku” na zidu jednog trgovinskog centra u izgradnji, na izlazu iz Splita prema Makarskoj, prenosi danas portal Index.hr. Ovi grafiti su juče kasno popodne… »

Nova provokacija: U Splitu osvanuli grafiti: "Ubij Srbina", "Novinari crvi..."

Večernje novosti pre 1 sat
Ovi grafiti su juče kasno popodne prekrečeni, ali su na nekim drugim lokacijama po gradu još vidljive poruke. U Splitu su se pojavili grafiti "Ubij Srbina" i "Novinari crvi, je***o vam majku" na zidu jednog trgovinskog centra u izgradnji, na izlazu iz… »

U Splitu osvanuli grafiti: "Ubij Srbina"...

RTS pre 1 sat
U Splitu su se pojavili grafiti "Ubij Srbina" i "Novinari crvi, ****** vam majku" na zidu jednog trgovinskog centra u izgradnji, na izlazu iz Splita prema Makarskoj, prenosi portal "Indeks". Ovi grafiti su juče kasno popodne prekrečeni, ali su na nekim… »

U Splitu grafit "Ubij Srbina" i "novinari, crvi..."

N1 Info pre 42 minuta
U Splitu su se pojavili grafiti "Ubij Srbina", "Novinari crvi, je***o vam majku", prenosi portal Index.hr. Portal navodi da su u subotu kasno popodne oni prekrečeni, a da su se nalazili na zidu jednog trgovačkog centra u izgradnji, na izlazu iz Splita… »

Osvanule nove pretnje na putu ka Makarskoj! Ludilo se nastavlja

Alo pre 42 minuta
Srbofobija se nastavlja. * Novi antisrpski grafiti pojavili su se u Splitu * Pretnje "Ubij Srbina" osvanule na zidu jednog trgovinskog centra * Grafit je prekrečen, ali po gradu su mnogi vidljivi U Splitu su se pojavili grafiti "Ubij Srbina" i "Novinari… »

Novi grafiti mržnje osvanuli u Splitu: "Crvi, dižete hajku zbog napada na Srbe... Ubij Srbina!"

Telegraf pre 58 minuta
Pored natpisa "Ubij, Srbina", oni koji su ispisali grafite na zidinama vređali su i novinare koji su izveštavali o napadu na osobe srpske nacionalnosti u Hrvatskoj. U Splitu su se pojavili sramni grafiti mržnje prema Srbina: "Ubij Srbina" i "Novinari… »

U Splitu osvanuli grafiti "ubij Srbina", "zbog napada na Srbe dižete hajku, novinari crvi"

B92 pre 1 sat
Grafiti na zidu jednog trgovačkog centra u izgradnji, na izlazu iz Splita prema Makarskoj, prebojeni su u subotu. Portal "Indeks" došao je do fotografija nekoliko trenutaka pre nego što će se izgubiti pod slojevima boje. Pisalo je "ubij Srbina", "zbog… »

Нема коментара:

Постави коментар