понедељак, 9. септембар 2019.

Ubijen Brazilac koji je štitio plemena u Amazoniji

Blic --- Policija u Brazilu istražuje ubistvo aktiviste koji je štitio domoroce od poljoprivrednika i drvoseča koji pokušavaju da zauzmu zemlju. 

Aktivista Maksijel Pereira dos Santos upucan je sa dva hica u glavu dok je vozio motor u gradu Tabatinga blizu… »

Ubijen Brazilac koji je štitio plemena u Amazoniji --- Dnevnik ---- LONDON: Policija u Brazilu istražuje ubistvo aktiviste koji je štitio domoroce od poljoprivrednika i drvoseča koji pokušavaju da zauzmu zemlju. Aktivista Maksijel Pereira dos Santos upucan je sa dva hica u glavu dok je vozio motor u gradu Tabatinga… »

Ubijen borac za prava amazonskih urođenika --- Slobodna Evropa --- Brazilac Maxciel Pereira dos Santos (Makšijel), borac za zaštitu prava autohtonog stanovništva Amazonije, ubijen je iz vatrenog oružja, saopštila je u ponedjeljak državna agencija zadužena za urođeničku populaciju za koju je ubijeni povremeno… »

Ubijen Brazilac koji je štitio plemena u Amazoniji --- IndeksOnline -- LONDON – Policija u Brazilu istražuje ubistvo aktiviste koji je štitio domoroce od poljoprivrednika i drvoseča koji pokušavaju da zauzmu zemlju. Aktivista Maksijel Pereira dos Santos upucan je sa dva hica u glavu dok je vozio motor u gradu Tabatinga… »


Нема коментара:

Постави коментар