среда, 11. септембар 2019.

Vučić kod pape otišao da "moli da ne priznaju Kosovo"

 - B92 -- Vatikan -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje danas zvaničnu posetu Vatikanu. Kako je saopštila pres službe predsednika Srbije, njega će primiti papa Franja, a susrešće se i s državnim sekretarom Vatikana, kardinalom Pjetrom Parolinom… »

Vučić s papom u Vatikanu

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u zvaničnoj poseti Svetoj stolici (Vatikanu). Tom prilikom, predsednik Vučić imaće odvojene susrete s papom Franciskom i kardinalom Pjetrom Parolinom, državnim sekretarom Svete Stolice… »

Vučić stigao u Vatikan, u četvrtak sastanak sa papom

Danas pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras Vatikan. On će sutra boravi u zvaničnoj poseti Svetoj stolici. Tom prilikom, predsednik Vučić će se sresti sa papom Franjom. Predsednik Srbije imaće i sastanak sa državnim sekretarom Svete… »

Neočekivan susret: Vučić i Konte se sreli u Rimu

Blic pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Italiju gde od sutra započinje zvaničnu posetu Vatikanu. Srpskoj delegaciji na aerodromu je priređen svečani doček, a predsednika Vučića dočekali su nadbiskup Frančesko Kanalini i… »

Vučić stigao u zvaničnu posetu Vatikanu

Večernje novosti pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam… »

Svečani doček na aerodromu: Vučić stigao u Vatikan, sutra susret sa papom

Blic pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaniču posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav". Vučića su na aerodromu sačekali nadbiskup Frančesko Kanalini i mosinjor Džozef Marfi. Kako je ranije… »

Нема коментара:

Постави коментар