недеља, 8. септембар 2019.

Ubedljiva pobeda SNS: Na lokalnim izborima u Medveđi osvojili 63 odsto glasova!

Kurir pre 1 dan

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da su na osnovu rezultata na 25 od 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 63 odsto glasova. 
Izborna komisija od 18 sati nije oglašavala, kada je rečeno da je izlaznost do tog trenutka bila 56 odsto. 

Glišić: 

Rekordna izlaznost, SNS osvojila 64,79 odsto glasova

B92 pre 1 dan
Beograd -- SNS je na vanrednim lokalnim izborima u Medveđi osvojio 64,79 odsto glasova, odnosno 18 od 25 mandata, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić. 
On je za Tanjug rekao da je izlaznost u Medveđi bila rekordna - 

Zatvorena birališta u Medveđi, do 18 sati izlaznost 56 odsto

B92 pre 1 dan
Medveđa -- U 20 sati zatvorena su birališta u Medveđi gde su danas održani vanredni lokalni izbori. 
Do 18 sati na birališta je izašlo 56 odsto od upisanih 6.602 birača, a prvi preliminarni rezultati biće poznati posle 22 sata, prenose Južne… »

Glišić: 

SNS osvojila 64,79 odsto glasova u Medveđi

RTV pre 7 sati
MEDVEĐA - Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je na vanrednim lokalnim izborima u Medveđi 64,79 odsto glasova, odnosno 18 od 25 mandata, izjavio je večeras predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić. On je za Tanjug rekao da je izlaznost u… »

Lokalni izbori u Medveđi: Naprednjaci: Osvojili smo više od 65 odsto glasova

Blic pre 7 sati
Naprednjaci u Medveđi saopštili su da su na lokalnim izborima u ovoj opštini osvojili više od 65 odsto glasova, a cenzus su prošle sve stranke sa izbornih listi. Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić saopštio je da je lista okupljena oko… »

Lokalni izbori u Medveđi ubedljiva pobeda: Novi mandat vladajućoj koaliciji

Večernje novosti pre 6 sati
Ubedljiva pobeda vladajuće koalicije na lokalnim izborima u Medveđi uz odziv od 67,6 odsto upisanih birača. Koalicija oko SNS-a osvojila 18 od 25 mandata u budućem sazivu skupštine. Medveđa – Na izborima za odbornike Skupštine opštine Medveđa u… »

SNS proglasila pobedu na izborima u Medveđi

N1 Info pre 6 sati
Srpska napredna stranka saopštila je da su na osnovu rezultata sa svih 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 64,8 odsto glasova. Izborna komisija se od 18 sati nije oglašavala, kada je rečeno da je izlaznost do tog trenutka bila 56 odsto. SNS tvrdi da… »

Rekordna izlaznost u Medveđi, SNS osvojila 64,79 odsto glasova

Politika pre 7 sati
Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je na vanrednim lokalnim izborima u Medveđi 64,79 odsto glasova, odnosno 18 od 25 mandata, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić. On je za Tanjug rekao da je izlaznost u Medveđi bila rekordna… »

Lokalni izbori u Rusiji: Završeno glasanje, izlaznost premašila 2018.

B92 pre 7 sati
Moskva -- Glasanje na lokalnim izborima u Rusiji završeno je na čitavoj teritoriji zemlje, a prosečna izlaznost premašila je 2018. godinu. Prema rečima šefice Centralne izborne komisije Ele Pamfilove, izlaznost do 18 sati bila je 33,75 odsto… »

Srpska napredna stranka proglasila pobedu u Medveđi

Slobodna Evropa pre 8 sati
Srpska napredna stranka, partija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštila je da su na osnovu rezultata na 25 od 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 63 odsto glasova. U Medveđi, opštini na jugu Srbije, u nedelju su održani izbori za lokalni… »

Završeno glasanje, izlaznost oko 33 odsto do 18 sati

Vesti online pre 7 sati
Glasanje na lokalnim izborima u Rusiji završeno je na čitavoj teritoriji zemlje, a prosečna izlaznost premašila je 2018. godinu, izjavila je šefica Centralne izborne komisije Ela Pamfilova. Prema njenim rečima, izlaznost do 18 sati bila je 33,75… »

U Medveđi zatvorena birališta: Do 18 sati glasalo 56 odsto od upisanih 6.602 birača!

Kurir pre 8 sati
MEDVEĐA - U 20 sati zatvorena su birališta u Medveđi gde su danas održani vanredni lokalni izbori. Do 18 sati na birališta je izašlo 56 odsto od upisanih 6.602 birača, a prvi preliminarni rezultati biće poznati posle 22 sata. Biračka mesta… »

SNS proglasila pobedu na izborima u Medveđi

Radio 021 pre 7 sati
Srpska napredna stranka saopštila je da su na osnovu rezultata sa svih 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 64,8 odsto glasova. Izborna komisija se od 18 sati nije oglašavala, kada je rečeno da je izlaznost do tog trenutka bila 56 odsto. SNS tvrdi da… »

SNS: Pobeda u Medveđi

RTS pre 7 sati
U Medveđi su održani redovni lokalni izbori. Izlaznost je bila 67 odsto. SNS je saopštio da su na osnovu obrađenih podataka sa 25 od 28 biračkih mesta oni osvojili 63 odsto glasova. Oko šest i po hiljada građana glasalo je za 25 odbornika sa šest… »

Lokalni izbori u Rusiji: Do 18 sati glasalo oko 33 odsto, najveća izlaznost u Ingušetiji

Kurir pre 7 sati
Glasanje na lokalnim izborima u Rusiji završeno je na čitavoj teritoriji zemlje, a prosečna izlaznost premašila je 2018. godinu, izjavila je šefica Centralne izborne komisije Ela Pamfilova. Prema njenim rečima, izlaznost do 18 sati bila je 33,75… »

Završeni vanredni lokalni izbori u Medveđi, SNS proglasila pobedu

Telegraf pre 8 sati
Uskoro bi trebalo da budu poznati i prvi rezultati. U 20 sati zatvorena su birališta u Medveđi gde su danas održani vanredni lokalni izbori. Do 18 sati na birališta je izašlo 56 odsto od upisanih 6.602 birača, a prvi preliminarni rezultati biće… »

Završeno glasanje na lokalnim izborima u Rusiji

Politika pre 8 sati
MOSKVA - Glasanje na lokalnim izborima u Rusiji završeno je na čitavoj teritoriji zemlje, a prosečna izlaznost premašila je 2018. godinu, izjavila je šefica Centralne izborne komisije Ela Pamfilova. Prema njenim rečima, izlaznost do 18 sati bila je… »

Završeno glasanje na lokalnim izborima Medvedev: Jedinstvena Rusija ostaje vodeća politička snaga

Kurir pre 9 sati
Glasanje na lokalnim izborima u Rusiji završeno je na čitavoj teritoriji zemlje, izjavila je šefica Centralne izborne komisije Ela Pamfilova i dodala da je na svim izbornim mestima glasanje bilo regularno. Kako je istakla, trenutno se na svim biračkim… »

Izbori za lokalni parlament u Medveđi

N1 Info pre 10 sati
U Medveđi se održavaju izbori za lokalni parlament, a građani biraju odbornike sa šest lista. Prema podacima lokalne izborne komisije, izlaznost do 18 časova je 56 odsto. Izvor: N1 Pravo glasa ima 6.602 građana, koje mogu da ostvare na jednom od 28… »

Vanredni izbori u Medveđi: Do 14 sati izašlo 34 odsto birača

Kurir pre 13 sati
U Medveđi se danas održavaju vanredni lokalni izbori, a do 14 časova na birališta je izašlo 34 odsto upisanih birača. To je, po proceni predsednika komisije Ivana Kostića, više nego na prethodnim izborima u Medveđi. Pravo glasa ima 6.602… »

34 % birača glasalo u Medveđi do 14 sati

Južne vesti pre 15 sati
Od oko 6.600 ljudi koji imaju pravo glasa u Medveđi, do 14 sati na birališta je izašlo 34 % i nije bilo incidenata na glasačkim mestima, kaže predsednik izborne komisije Ivan Kostić. Oni koji još nisu zaokružili svog političkog favorita to mogu… »

Lokalni izbori u Medveđi

RTS pre 14 sati
U Medveđi se održavaju redovni lokalni izbori. Glasa se na 28 biračkih mesta za 25 odborničkih mandata. Pravo glasa na lokalnim izborima u Medveđi ima 6.595 građana. Prema podacima Opštinske izborne komisije, do 14 sati na birališta je izašlo 34… »

U Medveđi do 14 časova glasalo 34% upisanih birača

Jugmedia pre 15 sati
Do 14 časova na teritoriji opštine Medveđa glasalo je 34% upisanih birača i za sada sve protiče bez bilo kakvih problema i incidenata, kazao je za juGmediu predsednik Izborne komisije Ivan Kostić. Medveđani, njih 6.602 koji imaju pravo glasa, danas… »

U Medveđi se održavaju izbori za lokalni parlament

Beta pre 18 sati
U Medvedji se danas održavaju izbori za lokalni parlament, a gradjani biraju odbornike sa šest lista. Pravo glasa ima 6.595 gradjana, koje će moći da ostvare na jednom od 28 biračkih mesta. Za 25 odborničkih mandata bore se Srpska napredna stranka… »

Lokalni izbori u Medveđi: Do 10 sati izašlo 12 posto birača

Jugmedia pre 17 sati
Svih 28 birališta u Medveđi je jutros u 7 sati otvoreno na vreme i sve za sada protiče bez bilo kakvih problema i incidenata, kazao je za juGmediu predsednik Izborne komisije Ivan Kostić. U Medveđi se danas održavaju lokalni izbori na kojima pravo… »

Do 10 sati u Medveđi glasalo oko 12 % birača

Južne vesti pre 19 sati
Birališta u Medveđi otvorena su jutros u 7 i glasanje protiče bez incidenata, kaže predsednik izborne komisije Ivan Kostić, a do 10 sati glasalo je oko 12 % upisanih birača. Oni na listiću imaju 6 političkih opcija i moći će da glasaju na 28… »

U Medveđi se održavaju izbori za lokalni parlament

Novi magazin pre 18 sati
U Medveđi se danas održavaju izbori za lokalni parlament, a građani biraju odbornike sa šest lista. Pravo glasa ima 6.595 građana, koje će moći da ostvare na jednom od 28 biračkih mesta. Za 25 odborničkih mandata bore se Srpska napredna stranka… »

Počelo glasanje na lokalnim izborima u Medveđi

Slobodna Evropa pre 19 sati
U Medveđi se u nedelju održavaju redovni lokalni izbori. Glasa se na 28 biračkih mesta za 25 odborničkih mandata. Pravo glasa na lokalnim izborima u Medveđi ima 6.595 građana. Ivan Kostić, predsednik Opštinske izborne komisije rekao je za RTS da… »

Lokalni izbori u Medveđi, bojkot SZS

Danas pre 21 sat
U Medveđi se održavaju redovni lokalni izbori. Glasa se na 28 biračkih mesta za 25 odborničkih mandata. Savez za Srbiju bojkotuje ove izbore, vladajuća većina okupljena oko SNS-a ima svoju listu, a tu su i PUPS, SRS, dve manjinske – albanske… »

U Medveđi vanredni lokalni izbori

B92 pre 20 sati
Medveđa -- U Medveđi se danas održavaju vanredni lokalni izbori na kojima pravo glasa ima 6.602 građana. Glasa se na 28 biračkih mesta za 25 odborničkih mandata. Vladajuća većina okupljena oko SNS-a ima svoju listu, a tu su i PUPS, SRS, dve… »

Vanredni lokalni izbori u Medveđi: Meštani danas biraju 25 novih odbornika

Kurir pre 21 sat
U Medveđi se danas održavaju vanredni lokalni izbori na kojima pravo glasa ima 6.602 građana. Glasa se na 28 biračkih mesta za 25 odborničkih mandata. Vladajuća većina okupljena oko SNS-a ima svoju listu, a tu su i PUPS, SRS, dve manjinske -… »

Нема коментара:

Постави коментар