субота, 5. октобар 2019.

Američki predsednički kandidat doživeo infarkt

Večernje novosti pre 37 minuta

Američki senator Berni Sanders (78) naglo je otkazao sve planirane nastupe u kampanji u utorak. Američki predsednički kandidat Berni Sanders pretrpeo je srčani udar ranije ove nedelje, saopštili su njegovi lekari. Američki senator (78) naglo je… »

Trampov najveći rival vraća se u izbornu trku nakon infarkta: Sanders izašao iz bolnice, u kampanji već za nekoliko dana

Kurir pre 32 minuta
Američki predsednički kandidat Berni Sanders (78) pretrpeo je infarkt u utorak, ali je već izašao iz bolnice. Lekari su potvrdili da je Sander imao infarkt a u bolnici mu je operisana blokirana srčana arterija i ugrađena dva stenta, prenosi Glas… »

Berni Sanders je imao infarkt, potvrdili lekari

Glas Amerike pre 5 sati
Američki predsednički kandidat Berni Sanders pretrpeo je srčani udar ranije ove nedelje, saopštili su njegovi lekari u petak i tako objasnili njegovo zdravstveno stanje preciznije nego što je ranije bilo objavljeno. Sanders je u petak pušten iz… »

Berni ne odustaje: Kandidat za predsednika SAD uskoro izlazi iz bolnice i spreman je za borbu

Blic pre 12 sati
Berni Sanders se oporavlja i trebalo bi uskoro da napusti bolnicu, nakon što je u utorak tokom kampanje doživeo bol u grudima. Zvaničnici kampanje rekli su da su dva stenta „uspešno umetnuta“ kako bi se odblokirala začepljena arterija u srcu… »

Нема коментара:

Постави коментар