уторак, 29. октобар 2019.

Susret Vučića i Tačija uz smeh: "Hašime, Federika najviše voli sa tobom da se ljubi"

Blic pre 5 sati

Konstataciju predsednika Aleksandra Vučića da su na večeri sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini lideri Zapadnog Balkana pokazali spremnost za jaču međusobnu saradnju, najavila je, čini se, i atmosfera pred početak večere u Briselu. Kako… »

Vučić u Briselu: Molio sam da Železaru Smederevo oslobode kvote za čelik

Danas pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Briselu da je zvaničnike EU molio da Železaru Smederevo oslobode kvote za čelik jer je ta fabrika, kako je istakao, najveći izvoznik Srbije. Vučić je za televiziju Pink nakon radne večere… »

Mogerini i vođe Zapadnog Balkana: Integracija Zapadnog Balkana u EU ostaje ključni cilj

Danas pre 8 sati
Visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini i vođe zemalja Zapadnog Balkana složili su se večeras na radnoj večeri u Briselu da integracija Zapadnog Balkana u EU ostaje ključni strateški cilj EU i regiona, saopštila je EU. U saopštenju… »

Vučić i Tači za istim stolom u Briselu: Pitanje o nastavku pregovora i na oproštajnoj večeri Federike Mogerini

Blic pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje večeras u Briselu na oproštajnoj radnoj večeri, koju je priredila visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini. Mogerini je Vučića i lidere Zapadnog Balkana dočekala u… »

Oproštajna večera u Briselu: Mogerinijevoj orhideje od Vučića

Večernje novosti pre 10 sati
Predsednik Srbije pristvuje skupu koji je priredila visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost. BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pristvuje u Briselu na oproštajnoj radnoj večeri, koju je priredila visoka predstavnica EU za… »

Нема коментара:

Постави коментар