недеља, 13. октобар 2019.

BIRN Srbija otkriva detalje slučaja uzbunjivača iz Krušika


Glas Amerike pre 2 sata

BIRN Srbija se u tekstu u nedelju bavio detaljima u vezi hapšenja radnika korporacije za proizvodnju naoružanja „Krušik“ u slučaju trgovine oružjem i Branka Stefanovića, oca ministra policije Nebojše Stefanovića. Javnost do sada nije bila… »

NUNS i UNS: Sloboda za stručnjaka iz Krušika uhapšenog zbog odavanja tajne

N1 Info pre 3 sata
Udruženje novinara Srbije (UNS) i Nezavisno udruženje novinara Srbije zatražili su oslobađanje iz pritvora IT stručnjaka iz fabrike Krušik A.O. koji je bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja koji se dovode u… »

UNS: Uzbunjivača iz "Krušika" pustiti iz pritvora

RTS pre 4 sata
Udruženje novinara Srbije protivi se određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike "Krušik", A. O., koji je prema pisanju NIN-a bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja koji se dovode u vezu sa ocem ministra… »

UNS i NUNS traže da uzbunjivač iz Krušika bude hitno oslobođen

Novi magazin pre 5 sati
Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da se protivi određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Кrušik A.O. koji je bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja koji se dovode u vezu sa ocem… »

Medijske i nevladine organizacije traže oslobađanje uzbunjivača iz ‘Krušika’

Slobodna Evropa pre 5 sati
Nezavisno udruženje novinara Srbije i Udruženje novinara Srbije zatražili puštanje iz pritvora IT stručnjaka iz fabrike Кrušik A.O., za koga nedeljnik NIN piše da je bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja… »

BIRN: Naoružani specijalci hapsili uzbunjivača, zavera ćutanja u slučaju Branka Stefanovića

Radio 021 pre 5 sati
Advokat uhapšenog uzbunjivača, u slučaju afere sa oružjem u koju je uključen otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, u izjavi za BIRN kaže da se taj radnik Krušika koji se tereti za odavanje poslovne tajne dobro oseća, piše… »

UNS traži da se oslobodi IT stručnjak iz Krušika uhapšen zbog dostavljanja podataka o izvozu oružja

Danas pre 6 sati
Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da se protivi odredjivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Кrušik A.O. koji je bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja koji se dovode u vezu sa ocem… »

BIRN: Naoružani specijalci hapsili uzbunjivača, zavera ćutanja u aferi o oružju

N1 Info pre 7 sati
Advokat uhapšenog uzbunjivača, u slučaju afere sa oružjem u koju je uključen otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, u izjavi za BIRN kaže da se taj radnik Krušika koji se tereti za odavanje poslovne tajne dobro oseća, piše… »

Hapšenje u Krušiku: Zavera ćutanja u slučaju Branka Stefanovića

Danas pre 7 sati
Advokat uhapšenog A.O. u ekskluzivnoj izjavi za BIRN kaže da se radnik Krušika koji se tereti za odavanje poslovne tajne dobro oseća. Sagovornici BIRN-a ukazuju na paradoks – onaj za koga se sumnja da je ukazao na moguće zloupotrebe nalazi se u… »

BIRN: Hapšenje uzbunjivača, zavera ćutanja u slučaju Branka Stefanovića

Novi magazin pre 9 sati
Advokat uhapšenog uzbunjivača, u slučaju afere sa oružjem u koju je uključen otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, u izjavi za BIRN kaže da se taj radnik Krušika koji se tereti za odavanje poslovne tajne dobro oseća. U sredu… »

Нема коментара:

Постави коментар