уторак, 29. октобар 2019.

Umrla Sadako Ogata: Bivša komesarka UN preminula u 92. godini

Kurir pre 14 sati

Sadako Ogata, bivši visoki komesar Ujedinjenih nacija za izbeglice, preminula je u 92. godini, javlja japanska a televizija NHK, ne navodeći uzrok smrti. Ogata je bio UN-ov poverenik za izbeglice tokom rundanskog genocida i ratova u bivšoj Jugoslaviji… »

Umrla Sadako Ogata, bivša komesarka UN za izbeglice

Politika pre 17 sati
TOKIO – Japanka Sadako Ogata, bivša visoka komesarka Ujedinjenih nacija za izbeglice umrla je u 93. godini, saopštila je danas Japanska agencija za međunarodnu saradnju. Kako se navodi, Sadako Ogata umrla je 22. oktobra. Tokom mandata na čelu UNHCR… »

Preminula Sadako Ogata

RTS pre 19 sati
Bivša komesarka Ujedinjenih nacija za izbeglice Sadako Ogata preminula je u 92. godini, prenosi AP. Ogata je preminula 22. oktobra, objavila je japanska međunarodna agencija za saradnju, u kojoj je Ogata radila od 2003. do 2012. godine. Funkciju visoke… »

Preminula Sadako Ogata

Večernje novosti pre 21 sat
Bivši visoki komesar za izbeglice UN, umrla je u 92 godini, prenose svetske agencije. TOKIO - Sadako Ogata, bivši visoki komesar za izbeglice UN, umrla je u 92 godini, prenose svetske agencije. Japanska agencija za međunarodnu saradnju koju je… »

Нема коментара:

Постави коментар